Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την 21η αγ. στον 1ο όμιλο (15:00, LIVE SA)

Με τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, η οποία περιλαμβάνει ένα Θρακιώτικο ντέρμπυ, μια δύσκολη έξοδο στην Καβάλα, αλλά και μια εντός έδρας αναμέτρηση “must win”.

Άρης Αβάτου-Ηρακλής Ζυγού

Στο ΑΟΞ στο Θρακιώτικο και δη Ξανθιώτικο ντέρμπυ της ημέρας ο Άρης Αβάτου αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Ζυγού. Η ομάδα του κόουτς Ξανθόπουλου θα ψάξει άλλη μια νίκη, με τον θρίαμβο της περασμένης εβδομάδας, που θα την φέρει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής. Από την άλλη το σύνολο του κόουτς Δημητριάδη, μετά τον Ορφέα πριν από δύο εβδομάδες, αντιμετωπίζει σήμερα και τον έτερο συμπολίτη και θα ψάξει την νίκη γοήτρου, που παράλληλα μπορεί και να τον βγάλει από τον βυθό της βαθμολογίας.

Η αποστολή του Άρη Αβάτου

Η αποστολή του Ηρακλή Ζυγού

Ένωση Αλεξανδρούπολης-Κιλκισιακός

Ένα “must win” παιχνίδι έχει μπροστά της η Ένωση Αλεξανδρούπολης για τη μάχη της παραμονής. Η ομάδα του κόουτς Ουσταμπασίδη υποδέχεται σήμερα τον Κιλκισιακό με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα την διατηρήσει κοντά στην πολυπόθητη 8η θέση.

Η αποστολή της Ένωσης Αλεξανδρούπολης

Αετός Ορφανού-Ορφέας Ξάνθης

Ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας ματς έχει μπροστά του ο Ορφέας Ξάνθης. Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που βγήκε μετά από καιρό από την ζώνη του υποβιβασμού, μετά το διπλό στη Δράμα, ταξιδέυει σήμερα στην Καβάλα, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Αετό Ορφανού, προκειμένου να κερδίσει το θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή.

Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης


Αναλυτικά:

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Ηρακλής Ζυγού

Διαιτητής: Στέλιος Ζαφειρίου(Ξάνθης)

Βοηθοί: Γκοντόλιας, Σπάρταλης(Ξάνθης)

Γήπεδο Φ. Κοσμάς: Ένωση Αλεξανδρούπολης – Κιλκισιακός

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσιάρας(Καβάλας)

Βοηθοί: Καρασαββαίδης, Πετσινάκης(Καβάλας)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Βασίλης Χορόζογλου(Δράμας)

Βοηθοί: Χασιώτης, Ραβικάλης(Δράμας)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Πανδραμαϊκός

Διαιτητής: Βαλάντης Στρατούδης(Έβρου)

Βοηθοί: Τερζόπουλος(Έβρου), Καραγιάννης(Θράκης)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Θεολόγου

Διαιτητής: Ανάργυρος Κατσίνης(Καβάλας)

Βοηθοί: Γεωργαντέλης, Βερνέζης(Καβάλας)

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – Δόξα Κ. Καμήλας

Διαιτητής: Ηλίας Χάψας(Σερρών)

Βοηθοί: Αναστασιάδης(Σερρών), Ναζιρόπουλος(Έβρου)

Ρεπό: Κεραυνός Περνής

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it