Search

LIVE: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 21ης αγ. στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Κυρίες και κύριοι Καλησπέρα!

Όπως κάθε αγωνιστική, έτσι και στη σημερινή 21η του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη των αναμετρήσεων των ομάδων της Θράκης, αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου άμεσα και έγκυρα μέσα απ’ το blog του SportsAddict.gr. 

Αναλυτικά το μενού της αγωνιστικής:

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Ηρακλής Ζυγού

Διαιτητής: Στέλιος Ζαφειρίου (Ξάνθης)

Βοηθοί: Γκοντόλιας, Σπάρταλης (Ξάνθης)

Γήπεδο Φ. Κοσμάς: Ένωση Αλεξανδρούπολης – Κιλκισιακός

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Καρασαββαίδης, Πετσινάκης (Καβάλας)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Βασίλης Χορόζογλου (Δράμας)

Βοηθοί: Χασιώτης, Ραβικάλης (Δράμας)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Πανδραμαϊκός

Διαιτητής: Βαλάντης Στρατούδης (Έβρου)

Βοηθοί: Τερζόπουλος (Έβρου), Καραγιάννης (Θράκης)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Θεολόγου

Διαιτητής: Ανάργυρος Κατσίνης (Καβάλας)

Βοηθοί: Γεωργαντέλης, Βερνέζης (Καβάλας)

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – Δόξα Κ. Καμήλας

Διαιτητής: Ηλίας Χάψας (Σερρών)

Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Ναζιρόπουλος (Έβρου)

Ρεπό: Κεραυνός Περνής

14:15 Σε περίπου 45 λεπτά ρίχνονται στη μάχη της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου οι ομάδες της Θράκης, με την ελπίδα να αποσπάσουν τα θετικά αποτελέσματα που χρειάζονται στην μάχη της παραμονής και να παρακολουθήσουμε ένα ακόμα συναρπαστικό Θρακιώτικο ντέρμπυ. Συγκεκριμένα στο ΑΟΞ ο Άρης Αβάτου υποδέχεται τον Ηρακλή Ζυγού, ψάχνοντας την νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή, ενώ ο Ζυγός ζητά το θετικό αποτέλεσμα που θα τον βγάλει από την ουρά της βαθμολογίας. Δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει ο Ορφέας Ξάνθης στην Καβάλα απέναντι στον Αετό Ορφανού, ενώ μόνο νίκη θέλει και η Ένωση Αλεξανδρούπολης απέναντι στον Κιλκισιακό, ώστε σε ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Ορφέα να βγει και πάλι από την επικίνδυνη ζώνη.

14:20 Θυμηθείτε εδώ το pre-game της 21ης αγωνιστικής με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις σημερινές αναμετρήσεις!

14:29 Περίπου μισή ώρα απομένει για την έναρξη των αναμετρήσεων. Σ’ αυτό το σημείο πάμε να δούμε τις συνθέσεις των ομάδων στα παιχνίδια με Θρακιώτικο ενδιαφέρον.

14:30 Ξεκινάμε από το Θρακιώτικο και δη Ξανθιώτικο ντέρμπυ στο ΑΟΞ εκεί όπου οι δύο προπονητές επέλεξαν τους:

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαππάς, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Λαφάρας, Χριστοφορίδης, Γκουτσίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης.

Αναπληρωματικοί: Μουστάκης, Κρασώνης, Ζώτος, Τριαντάφυλλος, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Χασάν Μπουλούτ.

Ηρακλής Ζυγού (Δημητριάδης): Μανιάς, Μολώνης, Ανδρέου, Κριεζής, Ευθυμιάδης, Κιομουρτζής, Βαφειάδης, Δογανίδης, Πιλτικάκης, Δημητριάδης, Κωφίδης.

Αναπληρωματικοί: Ψαρόπουλος, Τιφτίκης, Τενεκές, Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Πανέρης, Μπουναρτζής, Παπαδόπουλος.

14:40 Πάμε να δούμε τις εντεκάδες των δύο ομάδων στη Καβάλα:

Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης, Καπατζής, Τουμανίδης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Ουζούνογλου, Πανάγου, Τσίλογλου, Δουμάνης, Παυλίδης Γ.

Αναπληρωματικοί: Σαβόγλου, Βουζουλίδης, Γιάνα, Χατζηνικολής, Τελίδης, Σαββατιανός, Σαλπιγγίδης.

Ορφεάς Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Τορομανίδης, Χασάνογλου Φεϊζή, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Μελισσόπουλος, Κουκουρίγκος, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Χασανκήλ Χασάν.

Αναπληρωματικοί: Τσέκος, Παπαδόπουλος, Καλλίδης, Γεωργιάδης, Βρίγκος, Χιντ Ιμέρ, Κατρανίτσας.

14:50 Ολοκληρώνουμε τον κύκλο των συνθέσεων με το ματς στην Αλεξανδρούπολη, εκεί όπου οι δύο κόουτς θα ξεκινήσουν με τους:

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Κομεσίδης, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας Κ., Γκαβανόζης, Μαλτέζος, Γκαϊδατζής, Λαζαρίδης, Αμπραχαμιάν.

Αναπληρωματικοί: Πατσιώρας Α., Μάζης, Καρακασίδης, Συριτούδης, Ευστρατιάδης, Καβατζικιώτης, Δορουγιδένης.

Κιλκισιακός: Χατζηβασιλάκης, Κυρίτσης, Φασουλάκης, Βόσδου, Σονίδης, Μαυροκεφαλίδης, Πεπεγιάννης, Κελεσίδης, Πιπερτζής, Κωσταγιάννης, Μυλωνάς.

Αναπληρωματικοί: Κωτάκης, Κεσίδης, Αλμπανίδης, Πετράκης.

15:02 Σέντρα σε όλα τα ματς!

15:03 Δοκάρι στην Αλεξανδρούπολη!

Τεράστια ευκαιρία με το “καλησπέρα για την Ένωση, με τον Γκαϊδατζή να γυρίζει στον Μαλτέζο και το σουτ του τελευταίου να σταματά στο δοκάρι, μόλις στο πρώτο λεπτό του ματς.

15:06 ΓΚΟΟΟΟΟΛ στο ΑΟΞ!

Ξεκινά με γκολ το Ξανθιώτικο ντέρμπυ με τον Άρη Αβάτου να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 4′. Μετά από ωραία ανάπτυξη και σέντρα από τα δεξιά, ο Μανιάς απόκρουσε το πρώτο πλασέ από τον Ζωσιμίδη, όμως ο Γκουτσίδης που ακολούθησε τη φάση σκόραρε για δεύτερο σερί ματς και άνοιξε το σκορ. Άρης Αβάτου-Ηρακλής Ζυγού 1-0.

15:13 Πρώτη απειλητική στιγμή από πλευράς Ζυγού με το σουτ του Κωφίδη να περνά άουτ στο 12′.

15:16 Χλιαρό σουτ του Πατσιώρα για την Ένωση μέσα από την περιοχή στο 16′, μπλόκαρε ο Χατζηβασιλάκης.

15:17 Πρώτη καλή φάση στο Οφρύνιο με τον Αετό να έχει δοκάρι σε σουτ του Παυλίδη. Βρήκε όσο χρειαζόταν ο Γιάννης Ρούφος για να τη στείλει στο δοκάρι και να κρατήσει το μηδέν στο 13′.

15:21 Ωραία μπαλιά του Λαζαρίδη στον Γκαβανόζη, σουτ του τελευταίου λίγο άουτ στο 21′, για την Ένωση που ψάχνει το γκολ.

15:22 ΓΚΟΛ στο Οφρύνιο!

Στο 18′ ο Αετός ανοίγει το σκορ κόντρα στον Ορφέα με σουτ του Παυλίδη μετά από φάση διαρκείας. Αετός Ορφανού-Ορφέας Ξάνθης 1-0.

15:25 Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη Αβάτου στο 23′, όταν από φάση διαρκείας το σουτ του Γκέκα αρχικά δεν ήταν ιδανικό, η μπάλα κατέληξε στον Χριστοφορίδη, με τον τελευταίο να την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι από το ύψος της μικρής περιοχής.

15:27 Φάουλ του Δημητριάδη για τους φιλοξενούμενους στο ΑΟΞ με την μπάλα να καταλήγει άουτ στο 25′.

15:30 Πλασέ του Δημητριάδη έξω από την περιοχή στο 28′, μπλοκάρει ο Νομικός. Προσπαθεί αλλά δεν έχει απειλήσει με αξιώσεις ο Ηρακλής Ζυγού μέχρι στιγμής.

15:33 ΓΚΟΛ στο Οφρύνιο!

Με την συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα στο Οφρύνιο ο Αετός κάνει το 2-0 με τον Τσίλογλου να εκμεταλλεύεται λάθος της Ξανθιώτικης άμυνας και με σουτ να διπλασιάζει τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Αετός Ορφανού-Ορφέας Ξάνθης 2-0.

15:35 Πλασέ του Σαρηγιαννίδη στο 33′ για το Άβατο, μπλοκάρει ο Μανιάς.

15:39 Σουτ του Βόσδου στο 38′ η μπάλα καταλήγει άουτ, στην πρώτη απειλή από πλευράς Κιλκισιακού. Καλύτερη στο πρώτο ημίωρο η Ένωση αλλά εδώ και 8 λεπτά δεν πατάει καθόλου καλά. Πολλά λάθη, πουλάει εύκολα την μπάλα και ο Κιλκισιακός έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο.

15:42 Στα άλλα δύο ματς του ομίλου που έχουμε σκορ, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Νέστος Χρυσούπολης προηγείται με 3-1 της Δόξας Θεολόγου, ενώ ο Πανσερραϊκός με την Δόξα Κάτω Καμήλας είναι στο 1-0. Χωρίς σκορ το Απόλλων Παραλιμνίου-Πανδραμαϊκός.

15:43 Πίεσε ψηλά και έκλεψε ο Γκουτσίδης, όμως το σουτ του απέκρουσε ο Μανιάς που έσωσε τον Ηρακλή Ζυγού από ένα δεύτερο τέρμα.

15:45 Δοκάρι στην Αλεξανδρούπολη!

Σπάει τα δοκάρια για άλλο ένα ματς η Ένωση, με την κεφαλιά του Λίτσιου μετά από κόρνερ να σταματά στο οριζόντιο στο 45′.

15:47 Ημίχρονο στην Αλεξανδρούπολη, στο 0-0 Ένωση και Κιλκισιακός, με τους γηπεδούχους να βλέπουν προς το παρόν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη.

15:48 Ωραία σέντρα του Χατζηπαππά, πλασέ στην κίνηση από τον Ζωσιμίδη, μπλόκαρε ο Μανιάς. Άλλη μια καλή στιγμή για τον Άρη Αβάτου.

15:49 Τέλος για το πρώτο μέρος στο ΑΟΞ με τον Άρη Αβάτου να προηγείται με 1-0.

15:50 Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος και στο Οφρύνιο, με τον Αετό να προηγείται με 2-0 του Ορφέα Ξάνθης.

15:52 Τα αποτελέσματα του ημιχρόνου σε όλα τα ματς:

Άρης Αβάτου – Ηρακλής Ζυγού 1-0 (4′ Γκουτσίδης)

Ένωση Αλεξανδρούπολης – Κιλκισιακός 0-0

Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης 2-0 (18′ Παυλίδης, 30′ Τσίλογλου)

Απόλλων Παραλιμνίου – Πανδραμαϊκός 0-0

Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Θεολόγου 3-1 (7′ Αδαμάκης, 18′ Ποδάρας, 32′ Κοβάτσης / 30′ Αντωνιάδης)

Πανσερραϊκός – Δόξα Κάτω Καμήλας 1-0 (8′ Καλί)

Ρεπό: Κεραυνός Περνης

16:00 Σέντρα για το δεύτερο μέρος σε Αλεξανδρούπολη και Οφρύνιο!

16:05 Έχει ξεκινήσει δυνατά το δεύτερο ημίχρονο με εκατέρωθεν στιγμές στο Οφρύνιο, με το 2-0 υπέρ του Αετού να διατηρείται.

16:06 Ξεκίνησε το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο και στην Ξάνθη.

16:10 Πρώτη αξιόλογη φάση στο δεύτερο ημίχρονο στο ΑΟΞ, με τον Νομικό να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το φάουλ του Δημητριάδη στο 49′.

16:10 ΓΚΟΟΟΟΟΛ στο ΑΟΞ!

Αποκτά σημαντικό προβάδισμα ο Άρης Αβάτου που κάνει δύο τα τέρματά του στο 50′, όταν από νέα ωραία συνεργασία ο Ζωσιμίδης βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε εύστοχα. Άρης Αβάτου-Ηρακλής Ζυγού 2-0.

16:13 ΓΚΟΟΟΟΟΛ στο ΑΟΞ!

Εκπληκτικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος, που καθαρίζουν την υπόθεση νίκη στο 53′. Ο Γκουτσίδης βρήκε με κάθετη τον Σαρηγιαννίδη εκείνος έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Γκέκας με κεφαλιά έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Άρης Αβάτου-Ηρακλής Ζυγού 3-0.

16:15 ΓΚΟΛ στο Οφρύνιο!

Με σουτ του Ουζούνογλου που ήταν ο αποδέκτης από μια ωραία ομαδική ενέργεια γίνεται το 3-0 για τους γηπεδούχους στο 58′. Αετός Ορφανού-Ορφέας Ξάνθης 3-0.

16:17 Κόρνερ του Σαρηγιαννίδη, κεφαλιά του Μίλλερ η μπάλα εκτός εστίας στο 57′, για τον Άρη Αβάτου που ψάχνει κι άλλο τέρμα.

16:22 Έχει ανοίξει το σκορ ο Απόλλων Παραλιμνίου επί του Πανδραμαϊκού, ενώ έχει μειώσει σε 3-2 η Δόξα Θεολόγου στη Χρυσούπολη.

16:26 Κεφαλιά του Γκαϊδατζή στο 68′ η μπάλα άουτ, για την Ένωση που προσπαθεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

16:34 ΓΚΟΛ στο Οφρύνιο!

Πετυχαίνει κι άλλο γκολ ο Αετός με σουτ του Δουμάνη στο 77′. Αετός Ορφανού-Ορφέας Ξάνθης 4-0.

16:38 Κάνει δύο τα τέρματά του ο Απόλλων Παραλιμνίου, ενώ ισοφαρίζει η Δόξα Κάτων Καμήλας τον Πανσερραϊκό.

16:40 ΓΚΟΛ στο Οφρύνιο!

Πέμπτο γκολ για τους γηπεδούχους στο 81′ με σουτ του Σαλπιγγίδη έξω από την περιοχή. Αετός Ορφανού-Ορφέας Ξάνθης 5-0.

16:45 ΓΚΟΟΟΟΟΛ στο ΑΟΞ!

Κάνει τέσσερα τα τέρματά του ο Άρης Αβάτου στο 84′ με κοντινή προβολή του Μουστάκη. Άρης Αβάτου-Ηρακλής Ζυγού 4-0.

16:47 ΓΚΟΟΟΟΟΛ στην Αλεξανδρούπολη! Βρίσκει επιτέλους το δρόμο προς τα δίχτυα η Ένωση με σουτ του Πατσιώρα μέσα από την περιοχή στο 89′. Ένωση Αλεξανδρούπολης-Κιλκισιακός 1-0.

16:49 Τέλος στο Οφρύνιο, Αετός Ορφανού-Ορφέας Ξάνθης 5-0.

16:52 Τελικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη, Άρης Αβάτου-Ηρακλής Ζυγού 4-0. Ο Ηρακλής Ζυγού υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

16:53 Έληξε το ματς και στην Αλεξανδρούπολη, Ένωση Αλεξανδρούπολης-Κιλκισιακός 1-0. Μεγάλη νίκη για την Ένωση.

16:56 Τέλος και σε όλα τα υπόλοιπα ματς.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, όπως διαμορφώνεται μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων!

Κυρίες και κύριοι σας ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε το SA για την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή σας!

Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:  

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Share it