Search

Η ανακοίνωση και ο λόγος που δεν κατέβηκε να παίξει με Αρίωνα ο Άθλος Ξάνθης!

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του Άθλου Ξάνθης να μην κατεβει να αγωνιστεί στο προγραμματισμένο για την Κυριακή παιχνίδι με τον Αρίωνα, οπού μάλιστα είναι και γηπεδούχος.

Σχετικά με αυτή την απόφαση η ομάδα του Άθλου εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση το βράδυ του Σαββάτου αναφέροντας: “Η ομάδα μας ανακοινώνει ότι δεν θα κατέβει στον ΑΥΡΙΑΝΟ αγώνα απέναντι στον Αρίων Ξάνθης. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την ΕΚΑΣΑΜΑΘ.”

Επειδή όμως πολλοί αναρωτήθηκαν τόσο για τον λόγο όσο και την σημασία της τελευταίας πρότασης, να σημειώσουμε εδώ πως οι ιθύνοντες της ομάδας ήταν ενοχλημένοι απο την αντιμετώπιση που έλαβαν απο την ΕΚΑΣΑΜΑΘ, που ενώ είχε ορίσει αρχικά το ματς Σάββατο εντός της εβδομάδας ενημέρωσε τους δύο συλλόγους πως το ματς θα γίνει τελικά Κυριακή. Κάτι που όμως ενόχλησε την ομάδα του Άθλου καθώς όπως ενημέρωσε το 80% των παικτών της ξέροντας πως το ματς θα γίνει Σάββατο είχαν κάνει πλάνα για την Κυριακή και ουσιαστικά η ομάδα θα κατέβαινε απλά για να κατέβει.

Και έτσι διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα αποφάσισαν πως είναι προτιμότερο να στείλουν ένα μήνυμα με αυτή την κίνηση στην διοργανώτρια αρχή, εκφράζοντας παράλληλα την οργή τους για μη έλλειψη σεβασμού όπως ένιωσαν αλλά και κακής συνεννόησης όλων των εμπλεκομένων καθώς θα μπορούσε να υπάρχει κίνηση ορισμού σε άλλη ημέρα κάτι που όμως δεν συνέβη,

Share it