Search

Βαριά ήττα απο τον Αετό με σοβαρές όμως καταγγελίες του Ορφέα για ντου στα αποδυτήρια του!

Βαριά ήττα γνώρισε στο Οφρύνιο απο τον Αετό ο Ορφεάς Ξάνθης, σε ένα ματς που όμως το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά της σοβαρές καταγγελίες του ξανθιώτικου συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπάμπης Χατζημεστής έγραψε σε ανάρτηση του: “Το είδαμε και αυτο πρόεδρος ομάδος να μπένει στην ανάπαυλα μέσα στα αποδυτήρια μας και να χτυπάει ποδοσφαιριστες μας. Δεν θα πούμε τι άλλο απλός ας προστρέξει στο βίντεο του πρώτου αγώνα Ορφέας- Aετός να θυμίσω ότι μας ευχαριστούσε για την φιλοξενία”.

Όπως τονίζουν απο την ομάδα της Ξάνθης όλα ξεκίνησαν μετά απο λεκτική διαμάχη του Ηλία Μακράκη με φίλο των γηπεδούχων που δεν σταμάτησε λεπτό να βρίζει τους ξανθιώτες, με τον Πρόεδρο του Αετού αφού απαίτησε να βγει ο παίκτης έξω μόλις του αρνήθηκε ο προπονητής του Ορφέα έκανε “ντου” στα αποδυτήρια της ξανθιώτικης ομάδας οπού έγινε το έλα να δεις με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων να “σβήνει την φωτιά”. Κίνηση ανεπίτρεπτη που παρά την απολογία του κ. Καρβέλη στο φινάλε του αγώνα να αφήνει πικρία και εκνευρισμό στις τάξεις του ξανθιώτικου συλλόγου.

Στο αγωνιστικό το ματς δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής με τον Αετό να είναι καλύτερος στο γήπεδο και εκμεταλλεύεται την σαφώς επηρεασμένη στο δεύτερο ημίχρονο ομάδα του Ορφέα φτάνοντας σε μια ευρεία νίκη. Το σκόρ άνοιξε στο 18′ ο Γιώργος Παυλίδης που νωρίτερα είχε και δοκάρι, για να έρθει στο 30′ ο Τσίλογλου να κάνει το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου Στο 58′ ο Ουζούνογλου έκανε το 3-0, ενώ στο 77′ ο Φώτης Δουμάνης έκανε το 4-0 για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Θα ξεχαστεί γρήγορα αυτό το ματς για τον Ορφέα που στρέφει την προσοχή του στο πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Παραλιμνίου το ερχόμενο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Χασιώτη και Ραβικάλη της ΕΠΣ Δράμας

Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης(Σαββόγλου Ρ.), Καπατζής, Τουμανίδης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Ουζούνογλου, Πανάγου(Γιάνα), Τσίλογλου(Σαββατιανός), Δουμάνης(Σαλπιγγίδης), Παυλίδης Γ.

Ορφεάς Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Τορομανίδης, Χασάνογλου Φεϊζή, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης(64′ Καλλίδης), Μελισσόπουλος(64′ Παπαδόπουλος), Κουκουρίγκος(46′ Τσέκος), Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού(60′ Χίντ Ιμέρ), Χασανκήλ Χασάν

Share it