Search

Χαμογέλασε με Πατσιώρα στο φινάλε και έχει ξανά τον πρώτο λόγο για παραμονή η Ένωση Αλεξ/πολης! (video & photos)

Με «χρυσό» σκόρερ τον Κώστα Πατσιώρα στο 89′ η Ένωση Αλεξανδρούπολης πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στον Κιλκισιακό.

Οι παίκτες της εβρίτικης ομάδας παρουσιάστηκαν με αρκετό άγχος στο παιχνίδι τους και όσο το γκολ δεν ερχόταν αυτό αυξανόταν αλλά όλοι τους δεν σταμάτησαν να παλεύουν μέχρι το φινάλε για την πολυπόθητη νίκη. Τελικά αυτή η νίκη ήρθε και η Ένωση βρίσκεται και πάλι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με τον Ορφέα Ξάνθης αλλά έχοντας το «πάνω χέρι» στην ισοβαθμία.

Η Ένωση απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι μόλις στο 1ο λεπτό όταν ο Γκαϊδατζής θα σπάσει τη μπάλα στον Μαλτέζο και εκείνος θα σημαδέψει το δοκάρι. Στο 16′ χλιαρό σουτ του Πατσιώρα μέσα από την περιοχή θα μπλοκάρει ο Χατζηβασιλάκης. Στο 21′ ο Λαζαρίδης θα βρει με ωραία πάσα τον Γκαβανόζη, εκείνος θα σουτάρει αλλά δεν θα βρει στόχο. Από το 30′ και μέχρι το φινάλε του α’ ημιχρόνου οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη έκαναν αρκετά λάθη, ήταν ασταθείς στο παιχνίδι τους και ο Κιλκισιακός βγήκε μπροστά χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα, παρά μόνο στο 38′ όταν ένα σουτ του Βόσδου έφυγε λίγο άουτ. Στο 45′ η Ένωση θα έχει νέο δοκάρι αυτή τη φορά με τον αρχηγό της Λίτσιο ο οποίος μετά από κόρνερ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο οριζόντιο.

Στο β’ μέρος οι Θρακιώτες συνέχισαν να πιέζουν, με τον Γκαϊδατζή να φτάνει κοντά στο γκολ στο 68′, με την κεφαλιά του ωστόσο να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 89′ και μετά από σέντρα, η μπάλα θα φτάσει στον Πατσιώρα ο οποίος θα την υποδεχθεί όμορφα μέσα στην περιοχή και με σουτ θα νικήσει τον γκολκίπερ του Κιλκισιακού για το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Αυτό ήταν το 5ο τέρμα του αμυντικού μέσου της Ένωσης στη φετινή σεζόν.

Δείτε το γκολ παρακάτω:

 

Στην επόμενη αγωνιστική η Ένωση θα φιλοξενηθεί από τον Ηρακλή Ζυγού ο οποίος υποβιβάστηκε και μαθηματικά, σε έναν ακόμα «τελικό» για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Στα κακώς κείμενα του αγώνα η άσχημη για ακόμα ένα ματς κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, την οποία επισήμανε και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο προπονητής της Ένωσης κ. Ουσταμπασίδης τονίζοντας ότι το χορτάρι έχει να ποτιστεί μήνες με αποτέλεσμα να μην είναι όπως θα έπρεπε και να κάνει πολύ δύσκολη έως και επικίνδυνη την ζωή των ποδοσφαιριστών.

Συνθέσεις:

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ν. Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Κομεσίδης, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Μπαρμπαγιάννης (72′ Καβατζικιώτης), Πατσιώρας Κ., Γκαβανόζης (59′ Καρακασίδης), Μαλτέζος (90+1 Δορουγιδένης), Γκαϊδατζής, Λαζαρίδης (57′ Μάζης), Αμπραχαμιάν.

Κιλκισιακός (Ν. Κωτάκης): Χατζηβασιλάκης, Κυρίτσης, Φασουλάκης, Βόσδου, Σονίδης, Μαυροκεφαλίδης, Πεπεγιάννης (78′ Αλμπανίδης), Κελεσίδης, Πιπερτζής, Κωσταγιάννης (83′ Κωτάκης), Μυλωνάς (67′ Κεσίδης).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it