Search

Pre Game: Στη Βόχα ο Εθνικός (14η αγωνιστική, 22/2, 19.00)

Στο Βραχάτι ο Παμβοχαϊκός θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη νίκη. (14η αγωνιστική, 22/2, 19.00, Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Γεράνιος)

Ο Παμβοχαϊκός μετά από 13 αγώνες έχει ισάριθμους βαθμούς και κυνηγάει ακόμα την κατάληψη της 6ης θέσης στην κανονική περίοδο που οδηγεί στα πλέι οφ. Η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου προέρχεται από την ήττα στη Σύρο από τον Φοίνικα με 3-0 σετ και θέλει να εκμεταλυτεί το δύσκολο πρόγραμμα του Ηρακλή και την αναμέτρηση του με τον Ολυμπιακό ώστε να τον πιάσει στους 16 βαθμούς.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος είπε: «Οπως είχα πει και στον πρώτο αγώνα στην Αλεξανδρούπολη σεβόμαστε τον Εθνικό. Ξέρουμε πως είναι βελτιωμένος σε ορισμένους τομείς και θα παίξει ελεύθερα. Ολα είναι στο χέρι μας. Θέλουμε το τρίποντο για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την 6η θέση».

Ο Εθνικός δεν εχει ακόμα βαθμό και θα προσπαθήσει να κάνει το θαύμα στα πλέι άουτ. Μέχρι τότε όσο πιο δυνατά τόσο πιο καλά για τους νεαρούς παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου. Eκτός αποστολής θα είναι ο Χρηστουηλίας που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος δήλωσε: «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι που η ομάδα πρέπει να κρατήσει την σημαία του εθνικού ψηλα….για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι ένα τεστ για τους νέους αθλητές που δείχνουν τις δυνατότητές τους στην μεγάλη κατηγορία».

Σε 17 αγώνες ο Παμβοχαϊκός προηγείται του Εθνικού με 10-7 στις νίκες.

Share it