Search

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Κ17 της Ξάνθης που “κόλλησε” στο μηδέν με Λαμία

Αποτέλεσμα που μειώνει αισθητά τις ελπίδες για την μάχη του Final 4 είχαν οι Κ17 της Ξάνθης που έμειναν στο 0-0 με την Λαμία στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΕΠΣ Φθιώτιδας για την 21η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος.

Η ξανθιώτικη ομάδα για 4η φορά φέτος αναδείχθηκε ισόπαλη με αντίπαλό της αφού το 0-0 δεν άλλαξε παρά την υπεροχή, τις χαμένες ευκαιρίες και το πέναλτι του Καρατλίδη στο 20′, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 40 βαθμούς μένοντας ξανά σε διψήφιο αριθμό πόντων απο ΠΑΟΚ & Άρη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Φαρμάκη και Κατσαβριά της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Τρόπουλος, Τσάρας, Σταθόπουλος, Κατσιούλας, Αρβανίτης, Χύσκα (85΄ Καλαμπαλίκης), Kibja (62΄ Λαμπρόπουλος), Καρβούνης, Κεκετσίδης, Καντάς, Σύρμος (78΄ Αλιάι).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Χασάνογλου, Αδαμίδης, Μελενηκιώτης, Ιγνατιάδης, Ζιπίδης, Αναστασιάδης, Ιωσηφίδης (80′ Κουτσός), Καρατλίδης (60′ Αλή), Αραμπατζής, Ζιάκας (75′ Καραμήτρος).

Share it