Search

Βαθμό απο “χρυσάφι” στα Γιάννενα για την Κ15 της Ξάνθης που έμεινε σε θέσεις Final 4

Η Κ-15 της Ξάνθης για την 17η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι οι δύο ομάδες σκόραραν από μία φορά με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 10′ με τέρμα του Σαλο και τους παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη να ισοφαρίζουν στο 14′ διαμορφώνοντας το σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος με τον Γκουντάκη.

Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, τρεις αγώνες πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τους ξανθιώτες να έχουν να δώσουν εκτός έδρας ματς με Άρη και ΠΑΟΚ και εντός με Λάρισα. Διαιτητής ήταν ο Θόδωρος Νίκου με βοηθούς τους Νικολάου και Σιατη της ΕΠΣ Άρτας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Έξαρχος, Αθανασίου, Τζουβάρας, Τζιφάκης, Καπατσέλης, Σκαργιώτης (65’ Μακρής), Χρήστου, Κύργιος (75’ Χάιδας), Τσαργκοβίστας (41’ Μουσιωτίτσας), Νίττας, Σάλο.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ταξίδης, Γκουτάκης, Ζαχαρής, Βαρσάμης, Θωμάι, Τουλουμενίδης, Τσελεμπάκης, Μπογιατζόπουλος (70′ Ματζαρίδης), Γιαρμαντζίδης (40′ Παπακωνσταντίνου), Νικολαΐδης, Πιστικός.

Share it