Search

Αμετάβλητη η κορυφή, προβάδισμα για Play-Οff η Δόξα Σώστη! Αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία της 17ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 16 γκολ και 5 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την πρωτοπόρο Δόξα Γρατινής να κερδίζει δύσκολα την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου καθάρισε από το πρώτο πεντάλεπτο την υπόθεση-νίκη, ενώ η Ελπίδα Σαπών κατάφερε με ανατροπή να φύγει με το διπλό από την Ξυλαγανή. Εύκολο απόγευμα είχε ο Πανθρακικός απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση Παγουρίων, ενώ η Δόξα Σώστη έφυγε με το διπλό από το Κόσμιο και ανέβηκε στην 5η θέση, μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Τα σημερινά αποτελέσματα και τη βαθμολογία προσφέρουν οι:

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα και τους σκόρερ της αγωνιστικής μέσα από το LIVE του SportsAddict.

Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική:

  1. Δόξα Γρατινής 41 (42-7)
  2. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 40 (54-10)
  3. Ελπίδα Σαπών 39 (32-8)
  4. Πανθρακικός 38 (44-14)
  5. Δόξα Σώστη 22 (25-28)
  6. Ορφέας Ξυλαγανής 21 (32-38)
  7. Αετός Μίσχου 16 (12-40)
  8. Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 14 (12-28)
  9. ΠΑΟΚοσμίου 12 (14-41)
  10. Αναγέννηση Παγουρίων 1 (6-59)

Share it