Search

Σκόραρε δύο γκολ ο Σαμπανίδης για την Δόξα που έχασε με ανατροπή στην Λιβαδειά με…Θρακιώτικα τέρματα!(+video)

Για δεύτερη σερί αγωνιστική και εντός έδρας ματς, ο Λεβαδειακός επικράτησε και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ, κερδίζοντας αυτή την φορά με  3-2 την Δόξα Δράμας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League 2.

Η ομάδα της Δράμας άνοιξε το σκορ στο 6′ με τον ξανθιώτη επιθετικό Νίκο Σαμπανίδη, που σκόραρε με κεφαλιά μετά απο σέντρα του Παπαργυρίου. Η απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε στο 14′ με τον Κομοτηναίο Φώτη Ιωαννίδη που κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με τα “πράσινα” να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 69’ το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου έκανε την ανατροπή με τον δανεικό απο την Ξάνθη Λούκας Πολέτο να παίρνει την κόντρα από τον Εβρίτη Δημήτρη Σιώπη και με πλασέ έκανε το 2-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαστιάνος απέφυγε Πινδώνη και Παπαργυρίου και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και στην τελευταία ουσιαστικά φάση, ο Νίκος Σαμπανίδης και πάλι με ωραία γυριστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Βήχος, Λιάγκας, Παντελιάδης (56′ Μάντζιος), Χατζηλάμπρος (46′ Μύγας), Καραχάλιος, Μεχία, Ιωαννίδης, Κονέ, Πολέττο (85′ Νίκας), Μπαστιάνος.

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Σιώπης, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Καψάλης, Παρασκευάς (74′ Κόντος), Πινδώνης, Αποστολίδης (64′ Χάμοντ), Κρητικός, Ρόβας (84′ Παπαϊωάννου), Σαμπανίδης.

https://www.youtube.com/watch?v=GERwOBSYPMk&feature=emb_title

Share it