Search

Σαββατιάτικη δράση σε τρεις διαφορετικές πόλεις για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης!

Τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις σε τρεις διαφορετικές πόλεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Η Κ-19 στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων το Σάββατο στις 10:30 στο γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή είναι στην 8η θέση μαζί με τον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ, ενώ οι γηπεδούχοι της αναμέτρησης του Σαββάτου είναι στην 7η με 29 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Ιωάννης Καζας (ΕΠΣ Χίου) με α’ βοηθό τον Χλεμπογιάννη (ΕΠΣ Φωκίδας) και β’ βοηθό τον Θεοδοσάκη (ΕΠΣ Λασιθίου).

Η Κ-17 της Ξάνθης το Σάββατο στις 12:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΕΠΣ Φθιώτιδας θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας για την 21η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 39 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 8η θέση με 7 πόντους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Βασίλης Τσιγαρίδας (Φαρμάκης – Κατσαβριάς) της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Η Κ-15 της Ξάνθης για την 17η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 11:00 την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Μία εβδομάδα μετά την αναμέτρησή τους στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων και το 3-0 υπέρ των παικτών του Θεόφιλου Χατζηστάθη, το παιχνίδι στο αθλητικό κέντρο Epirus θα διαιτητεύσει ο Θόδωρος Νίκου (Νικολάου – Σιατης) της ΕΠΣ Άρτας. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι στην 4η με 16.

Share it