Search

Και τώρα οι δυό τους! Τα σενάρια και ο δρόμος προς τον τίτλο για Θαλασσιά και Δροσερό!!!

Μπορεί τα φώτα να είναι στραμμένα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που έρχεται την Κυριακή, όμως εκείνη την ημέρα υπάρχει και στην Ξάνθη ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι με τον Φίλιππο Δροσερού να υποδέχεται την Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Με την Αναγέννηση να είναι μπροστά στην βαθμολογία με 3 βαθμούς πάει στο Δροσερό για…τρία αποτελέσματα. Με νίκη η ισοπαλία η Αναγέννηση θα συνεχίσει να έχει το μεγάλο προβάδισμα και στις τελευταίες 7 αγωνιστικές θα κληθεί να κάνει διαχείριση έχοντας θεωρητικά πιο εύκολο πρόγραμμα απο τον Φίλιππο. Πάντως ακόμη και με ήττα δεν…χαλιέται η Αναγέννηση, καθώς η ομάδα της Θαλασσιάς έχοντας το πλεονέκτημα απο το 2-0 του πρώτου γύρου ακόμη και με ήττα για παράδειγμα με 1-0 θα διατηρηθεί στην κορυφή.

Ενώ σε περίπτωση νίκης με 2-0 του Φίλιππου οι δύο ομάδες θα έχουν την απόλυτη ισοβαθμία και μετά θα εξεταστούν οι υπόλοιπες παράμετροι όπως το γενικό σύνολο και η καλύτερη επίθεση όπου οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Με την Αναγέννηση να έχει σκοράρει μέχρι τώρα 60 τέρματα και δεχτεί μόλις 6 ενώ ο Φίλιππος έχει σκοράρει 66 τέρματα και δεχτεί 16. Βέβαια αν η ομάδα του Δροσερού με όπλο την ισχυρή της έδρα καταφέρει να κερδίσει με πάνω απο 2 τέρματα θα πιάσει την Αναγέννηση στην κορυφή και θα έχει πλέον αυτή το πλεονέκτημα και στην ισοβαθμία οπότε αν φέρει ίδια αποτελέσματα με την αντίπαλο της στα επόμενα 7 ματς θα είναι αυτή η πρωταθλήτρια

Πέρα απο το μεταξύ τους παιχνίδι η Αναγέννηση έχει να δώσει 4 εντός έδρας και 3 εκτός έδρας παιχνίδια τα έξι με ομάδες που μάχονται για παραμονή τους αλλά και δύσκολη έξοδο στην έδρα της τρίτης Βιστωνίδας. Απο την άλλη ο Φίλιππος που έχει παιχνίδι και με Εράσμιο άρα νίκη άνευ αγώνα έχει να δώσει 3 εντός και 3 εκτός έδρας παιχνίδια εκ των οποίων 4 με ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους άλλα και δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Βιστωνίδα και Απόλλωνα.

Πάμε να δούμε όμως πέρα απο το μεταξύ τους παιχνίδι να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού των δύο μονομάχων μέχρι το φινάλε της σεζόν:

20η αγωνιστική: Θαλασσιά – Κουτσό,  Εράσμιο – Δροσερό(0-3α.α.)

21η αγωνιστική: Γενησέα – Θαλασσιά, Απόλλων – Δροσερό

22η αγωνιστική: Θαλασσιά – Διομήδεια, Δροσερό – Κουτσό

23η αγωνιστική: Βιστωνίδα – Θαλασσιά, Γενησέα – Δροσερό

24η αγωνιστική: Θαλασσιά – Εχίνος, Δροσερό – Διομήδεια

25η αγωνιστική: Θαλασσιά – Σέλινο, Βιστωνίδα – Δροσερό

26η αγωνιστική: Μάνδρα – Θαλασσιά, Δροσερό – Εχίνος

Share it