Απολογείται στις 12:00 για την αλλαγή στο μετοχολόγιο η ΠΑΕ Ξάνθη

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Super League θα παρουσιαστεί στις 12:00 το νομικό τιμ της Ξάνθης για την υπόθεση της μετοχικής της σύνθεσης, έπειτα από την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό.

Η ομάδα της Θράκης  έχει κληθεί μετά την αναβολή που πήρε τη Δευτέρα (17/2) επειδή δεν είχε στη διάθεση της όλα στοιχεία του φακέλου από την ΕΕΑ, ενώ, θυμίζουμε, ότι έχει προσφύγει στο διοικητικό Εφετείο για μη νόμιμη σύνθεση της Επιτροπής και κατά του κύρους της απόφασης. Εφόσον παρουσιάσει προσωρινή διαταγή, η υπόθεση θα πάρει νέα αναβολή. Σε διαφορετική περίπτωση η εκδίκαση θα γίνει κανονικά.

Θυμίζουμε πως για το συγκεκριμένο θέμα δηλαδή της μη έγκαιρης ενημέρωσης της ΕΕΑ για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης απο την ΒΙΑΜΑΡ των Πανόπουλου-Συγγελίδη στην INSPORTS IKE των Πανόπουλου-Συγγελίδη. Παράλληλα με αυτή την υπόθεση θα εξεταστεί και η ένσταση του Πανιωνίου κατά τους ματς με τους ξανθιώτες

Όσον αφορά την καταγγελία του Ολυμπιακού για πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης, αυτή θα εξεταστεί την Δευτέρα (24/2) στις 12.00.

Share it