Search

Η αρχική βαθμολογία σε Play-Off και Play-Out με βάση την βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Δύο αγωνιστικές απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης και η κατάσταση έχει σχεδόν ξεκαθαρίσει. Τέσσερις θέσεις στα play-off και τρεις στα play-out έχουν βρει κατόχους, ενώ το μόνο που απομένει επίσης να μάθουμε είναι η αρχική βαθμολογία των ομάδων και ποιός θα είναι ο τελευταίος σύλλογος που θα συμπληρώσει το παζλ της πρώτης πεντάδας, μιας που ο Αετός Μίσχου έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στα play-off.

Όσον αφορά το σύστημα βαθμολόγισης των ομάδων στα play-off και τα play-out, αυτό παραμένει το ίδιο με πέρυσι. Συγκεκριμένα οι βαθμοί της κάθε ομάδας διαιρούνται δια του 3 και σε περίπτωση δεκαδικού ψηφίου, οι βαθμοί στρογγυλοποιούνται στην πλησιέστερη μονάδα. Αν πχ μια ομάδα έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς τότε θα ξεκινήσει με 19/3=6,3 δηλαδή 6 βαθμούς, ενώ αν πχ έχει συγκεντρώσει 26 τότε θα εκκινήσει με 26/3=8,6 δηλαδή 9 βαθμούς.

Εάν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα τότε Δόξα Γρατινής, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ελπίδα Σαπών, Πανθρακικός και Ορφέας Ξυλαγανής θα ήταν οι πέντε ομάδες που θα συμμετείχαν στα play-off και στην διεκδίκηση του τίτλου και της ανόδου, ενώ Δόξα Σώστη, Αετός Μίσχου, Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, ΠΑΟΚοσμίου και Αναγέννηση Παγουρίων θα μονομαχούσαν για την παραμονή.

Αναλυτικά η βαθμολογία με την οποία θα ξεκινούσαν οι ομάδες εάν το πρωτάθλημα έληγε σήμερα (16η αγωνιστική):

PLAY-OFF

  1. Δόξα Γρατινής 14 (13+1)
  2. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 12
  3. Ελπίδα Σαπών 12
  4. Πανθρακικός 12
  5. Ορφέας Ξυλαγανής 7

PLAY-OUT

  1. Δόξα Σώστη 7 (6+1)
  2. Αετός Μίσχου 5
  3. Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 5
  4. ΠΑΟΚοσμίου 4
  5. Αναγέννηση Παγουρίων 0

Share it