Search

Πίστη στον ΑΠΟΕΛ και κόντρα στην Σπόρτινγκ

Ημέρα αφιερωμένη στο Γιουρόπα Λιγκ η σημερινή, με την σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άρσεναλ να ξεχωρίζει. Στοιχηματικά θα πάμε με δυο άλλα παιχνίδια, ένα εκ των οποίων αφορά και τον ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ – Βασιλεία

Έπειτα από εκπληκτική εμφάνιση, επικράτησε το Σάββατο του Απόλλωνα με 4-1 εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι όπου είχε 3 γκολ από το 90′ και μετά! Στο Γιουρόπα, ξεκίνησε με 2 ήττες, αλλά στη συνέχεια πήρε 10 βαθμούς και κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση. Κομβικό ήταν το νικηφόρο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Ντουντελάνζ για την πέμπτη αγωνιστική. Με ανεβασμένη ψυχολογία και ιδιαίτερα παθιασμένος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη πλέον στον πάγκο της. Από την άλλη, η Βασιλεία συμμετείχε σε έναν βατό όμιλο, καταφέρνοντας να πάρει την 1η θέση, κερδίζοντας δις την 2η Χετάφε! Από τις ελβετικές ομάδες, είναι η μοναδική που συνεχίζει Φλεβάρη μήνα φέτος. Στο πρωτάθλημα όμως, έχει ηττηθεί στις 3/4 τελευταίες της αναμετρήσεις. Σε δύσκολη θέση ο κόουτς Κόλερ.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει δυο πλεονεκτήματα: τις απουσίες και την κακή ψυχολογία της Βασιλείας. Θεωρούμε πως αξίζει να πάμε συντηρητικά με τον άσο σε DNB επιλογή.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπασακσεχίρ

Παρουσιάστηκε σοβαρή στην φάση των ομίλων, κέρδισε τα παιχνίδια στην έδρα της και δικαίως τερμάτισε στην 2η θέση. Είχε βέβαια στο ρόστερ της τον Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος έχει πλέον αποχωρήσει. Πρόσφατα αγωνίστηκε στην έδρα της Ρίο Άβε (1-1), σε μια αναμέτρηση όπου δεν άρεσε με την απόδοση της. Θα λείψει απόψε ο τιμωρημένος κίπερ Ριμπέιρο, για τον οποίον υπάρχει μια φήμη πως θα αποχωρήσει. Η Μπασακσεχίρ ηττήθηκε από την Φενέρ και έκτοτε πήρε επτά βαθμούς στα επόμενα τρία ματς. Έτσι βρίσκεται και πάλι στην 2η θέση θέση, ενώ την Παρασκευή επικράτησε της Μπεσίκτας με 1-0. Στο Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα της Πόλης πήρε την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική, μετά το τρομερό διπλό στην έδρα της Γκλάντμπαχ (2-1). 

Η Σπόρτινγκ είναι αρκετά αλλαγμένη τελευταία. Δεν τρομάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει και υποδέχεται μια ομάδα που έχει χάσει μια φορά στα 15 τελευταία επίσημα. Το διπλό σε DNB στο 2.60 έχει στοιχηματική αξία. 

Όλες οι Sportingbet Πληροφορίες που θέλεις να γνωρίζεις 

 

Share it