Search

Photos: Απο τα παιδιά της Ακαδημίας του ΑΠΟΞ παρέλαβε το βραβείο του MVP o Μουλέν!

Στο Αμοιρίειο, στα παλιά σφαγεία, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης(19/2) ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ  στο παιχνίδι της Ξάνθης με Λαμία. O Τιμπό Μουλέν MVP της 24ης αγωνιστικής παρέλαβε  το βραβείο του MVP απ’ την ακαδημία του ΑΠΟΞ.

Τον Μουλέν υποδέχτηκαν σύσσωμα τα τμήματα της Ακαδημίας με τους προπονητές τους με τον ιστορικό παράγοντα της ομάδας Δάνο Λεοντιάδη να τον υποδέχεται στις εγκαταστάσεις της ομάδας μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου Κώστα Παπαβασιλείου. Τον ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ συνόδευε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΑΟΞ Μπάμπης Κυρλίδης που εκτελούσε και χρέη μεταφραστή.

Ο Γάλλος χαφ δέχτηκε δώρα απο τους μικρούς ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΞ, μια φανέλα της ομάδας και άλλα αναμνηστικά δώρα. Ενώ ακολούθως οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις αλλά και να ακούσουν μερικές πολύτιμες συμβουλές από τον Γάλλο μέσο του ΑΟ Ξάνθη.

Μάλιστα δεν έλειψαν και…δύσκολες ερωτήσεις με έναν εκ των μικρών να ρωτά τον Μουλέν αν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό με τον Γάλλο χαμογελαστό να απαντά Ποτέ, μην ξεχνάμε άλλωστε πως αγωνίζεται στην Ξάνθη ως δανεικός απο τον ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

http://

Share it