Search

Το καλεντάρι της Α’ ΕΠΣ Θράκης μέχρι την ανάδειξη του νέου Πρωταθλητή! Νέα ώρα έναρξης από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η κλήρωση των Ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, με την κληρωτίδα να αναδεικνύει συναρπαστικά ματς (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ωστόσο η βραδιά, επεφύλλασε και σημαντικές ειδήσεις σχετικά με το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης, μιας που πριν την έναρξη της κλήρωσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση των παραγόντων των 10 συλλόγων με την αρμόδια αρχή, υπό άριστο και αρμονικό κλίμα, για τον καθορισμό του προγράμματος μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Όπως συνέβη και πέρυσι, θα υπάρξει κανονικά αγωνιστική δράση το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και έτσι το πρόγραμμα δεν θα επηρεαστεί από τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, με την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος να ρίχνει αυλαία εκείνη την ημέρα.

Παράλληλα η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των ομάδων πριν την διακοπή του Πάσχα θα είναι ως συνήθως το Σάββατο του Λαζάρου, δηλαδή στις 11 Απριλίου, ενώ η επανεκκίνηση θα γίνει στις 25 του ίδιου μήνα. Με αυτόν τον τρόπο οι σύλλογοι δεν θα επιβαρυνθούν με παραπάνω από μια εμβόλιμες αγωνιστικές, με την μοναδική, αν δεν προκύψει κάτι, να προγραμματίζεται για τις 29/4.

Έτσι η έναρξη των ψυχοφθόρων διαδικασιών των Play-Off και Play-Out, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου, με στόχο να γνωρίζουμε τον νέο Πρωταθλητή της ΕΠΣ Θράκης στις 9 Μαΐου!

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από το ερχόμενο Σάββατο και την διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής, τα ματς θα κάνουν σέντρα μισή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 15:30.

Το καλεντάρι της Α’ ΕΠΣ Θράκης μέχρι και την ανάδειξη του Πρωταθλητή της σεζόν 2019-2020:

17η Aγωνιστική (22/2)

18η Aγωνιστική (29/2)

1η Aγωνιστική Play-Off/Play-Out (7/3)

2η Aγωνιστική Play-Off/Play-Out (14/3)

3η Aγωνιστική Play-Off/Play-Out (21/3)

4η Aγωνιστική Play-Off/Play-Out (28/3)

5η Aγωνιστική Play-Off/Play-Out (4/4)

6η Aγωνιστική Play-Off/Play-Out (11/4)

7η Aγωνιστική Play-Off/Play-Out (25/4)

8η Aγωνιστική Play-Off/Play-Out ( Tετάρτη 29/4)

9η Aγωνιστική Play-Off/Play-Out (2/5)

10η Aγωνιστική Play-Off/Play-Out (9/5)

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης (Πέμπτη 14/5)

Share it