Search

Προβάδισμα πρόκρισης για Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Βραχύ προβάδισμα πρόκρισης για τα Προημιτελικά του Champions League απέκτησαν το βράδυ της Τρίτης Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Βεστφαλοί επικράτησαν με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “8”. Μεγάλος πρωταγωνιστής για άλλο ένα ματς της Ντόρτμουντ ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ στο 69′ και δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στο 77′, μιας που οι Γάλλοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Νεϋμάρ.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 1-0 την κάτοχο του τροπαίου Λίβερπουλ, η οποία γνώρισε την δεύτερη μόλις ήττα της στη σεζόν. Οι γηπεδούχοι που είχαν και την σημαντική στήριξη του κόσμου τους, απέκτησαν το προβάδισμα από το 4ο μόλις λεπτό, με το τέρμα Σαούλ Νίγκεθ που ευνοήθηκε από τις κόντρες και νίκησε τον Άλισον και έτσι έδωσαν συνέχεια στην αρνητική παράδοση της ομάδας του Μέρσεϊσαιντ επί Ισπανικού εδάφους. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ από την άλλη, πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν και πλέον θα περιμένει τον επαναληπτικό του Άνφιλντ, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία της για την υπεράσπιση του τίτλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τρίτης:

Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν 2-1

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ 1-0

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (19/2):

Τότεναμ-Λειψία

Αταλάντα-Βαλένθια

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

Share it