Search

Μεγάλο πλήγμα για την Θαλασσιά που χάνει για το υπόλοιπο της σεζόν τον τοπ σκόρερ της Πάρη Κοτόπουλο!

Μια πολύ μεγάλη απώλεια έχει να διαχειριστεί για το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος ο τεχνικός της Αναγέννησης Θαλασσιάς, Τάσος Κελίδης, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τοπ σκόρερ της χρονιάς για την Αναγέννηση, Πάρη Κοτόπουλο.

Ο Κοτόπουλος στάθηκε άτυχος στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ασπίδα(2/2) στο ΔΑΚ οπού αποχώρησε τραυματίας λόγω γηπέδου, που είναι σε άθλια κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο ξανθιώτης επιθετικός που φέτος έκανε εντυπωσιακά πράγματα στο πρώτο μισό της σεζόν όντας πρώτος σκόρερ τόσο στην Α’ κατηγορία όσο και στο Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης έχοντας συνολικά σκοράρει πάνω απο 30 τέρματα! εγχειρίστηκε την Τρίτη(18/2) στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες

Πράγμα που σημαίνει πως δεδομένα χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν. Με την διοίκηση της Αναγέννησης να προχωρά σε ανάρτηση με την οποία ευχήθηκε στον επιθετικό της ταχεία ανάρρωση: “Το Δ.Σ. , ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Θαλασσιάς εύχονται στον Κοτόπουλο Παρασκευά περαστικά , γρήγορη ανάρρωση και σύντομα κοντά μας ! Πάρη σιδερένιος !”

Share it