Search

Όλα όσα έγιναν στην κρίσιμη για το βόλεϊ Γ.Σ. του Εθνικού Αλεξ/πολης

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα για το ιστορικό τμήμα βόλεϊ, το οποίο δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του, διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΜΓΣ Εθνικού.

Στον απόηχο της παραίτησης του ΔΣ του ΤΑΑ που αποτελούνταν από τους κ.κ. Λουπασάκη, Μιχαηλίδη, Μισαηλίδη και την δικαστική τους πλέον διαμάχη με το εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, τα μέλη του Εθνικού συζήτησαν, τοποθετήθηκαν για τα τεκταινόμενα και ενέκριναν ομόφωνα το νέο μεταβατικό ΤΑΑ που θα οδηγήσει το τμήμα βόλεϊ έως το τέλος της φετινής σεζόν, βάζοντας και τις αρχικές βάσεις για την επόμενη.

Το νέο τριμελές σχήμα αποτελείται από τα μέλη του συμβουλίου του Ερασιτέχνη κ.κ. Γιώργο Πασσιά, Κώστα Λιάσκο, συν τον κ. Τάσο Τοκαμάνη, ενώ όπως τονίσθηκε θα έχει στο πλευρό του τον πρόεδρο του ερασιτέχνη και όλα τα υπόλοιπα μέλη του. Παρά τις προβλέψεις για εντάσεις και αδιέξοδα, το κλίμα της γενικής συνέλευσης εξέπεμψε ομόνοια, ομοψυχία, χαμηλούς τόνους, πρόθεση και βούληση, με σταθερά βήματα, να αλλάξει σελίδα το τμήμα βόλεϊ και να ανασυνταχθεί για να επιστρέψουν σε αυτό, οι καλύτερες μέρες (μένει να το δείξει ο χρόνος και οι επόμενες κινήσεις).

Από την ομιλία του ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού Αυγερινός Μεσινέζης ενημέρωσε για τα συμβάντα των τελευταίων ημερών, για την … περιπετειώδη σχέση και τους λόγους απουσίας συνεργασίας με τους ανθρώπους που «έτρεχαν» το ΤΑΑ μέχρι πρότινος και συνόψισε τις πρώτες κινήσεις που αφορούσαν άμεσα οργανωτικά θέματα (ταξίδι στην Αθήνα, προσπάθεια εύρεσης οικονομικών στοιχείων), επαφές και στήριξη με τους αθλητές και το τεχνικό τιμ, ενώ καθόρισε και τους επόμενους στόχους.

«Κρίνω θλιβερό να μην γνώριζαν τα μέλη της ομάδας την αποχώρηση τρων πρώην διοικητικών που είχαν τις τύχες της. Από την πρώτη στιγμή , κύριο μέλημά μας ήταν και είναι η έμπρακτη στήριξη των αθλητών μας. Εδώ και λίγες ημέρες γινόμαστε δέκτες στήριξης από κόσμο, ιδιώτες και από τον δήμο και αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε. Είναι ξεκάθαρη απόφασή μας η στήριξη του ΤΑΑ και του βόλει γενικότερα, από την ανδρική ομάδα για να φτάσει με αξιοπρέπεια έως το τέλος του πρωταθλήματος (κλείστηκαν ήδη τα επόμενα ταξίδια), έως και την ανάπτυξη που φέτος τα πάει περίφημα. Άμεσος προγραμματισμός για εξόφληση χρεών προς τους παίκτες (παλιούς και νέους), επαναπατρισμός των παιδιών – παικτών μας που είναι σκόρπιοι σε διάφορες ομάδες και επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Μεσινέζης.

Αλγεινή εντύπωση σε μέλη της συνέλευσης, κάτι που ανέφεραν κατά τις παρεμβάσεις και τα σχόλιά τους, προκάλεσαν δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σε site τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας με προσωπικές επιθέσεις κατά προσώπων του συλλόγου αλλά και αναφορές που αγγίζουν τα όρια της παραφιλολογίας, τα οποία και καταδίκασαν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε τοποθέτησή του ο κ. Θανάσης Κασαμπαλής αντέδρασε έντονα σε δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον γιο του Σταυρό σε προσφυγές κατά του Εθνικού και δεν του επιτρέπουν να προβεί σε μεταγραφές. «Είναι ανυπόστατα, ας τα βγάλουν στη φόρα τα όποια έγγραφα έχουν, τους προκαλώ» είπε.

Αξίζει να σημειωθεί η σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικά τόνο, παρέμβαση του πρώην προέδρου του Εθνικού και επί 40 χρόνια διοικητικό στέλεχος του συλλόγου, ο αγαπητός σε όλους Στράτος Μαρασλής. «Φτάνει! Ως εδώ με τα ανώνυμα δημοσιεύματα, την λάσπη, τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις. Δεν μπορώ να ανεχτώ να συνεχίζεται η εκτόξευση λάσπης κατά του συλλόγου. Ενωμένοι όλοι μαζί να καθίσουμε και να πάμε τον σύλλογο στην επόμενη μέρα. Τόσα χρόνια στον σύλλογο δεν έχω ξαναζήσει τέτοια σκηνικά. Φροντίστε μην γίνουμε Ορεστιάδα» είπε στο τέλος της παρέμβασής τους (εννοώντας την ύπαρξη δύο ανταγωνιστικών ομάδων στην ίδια πόλη και της παρουσίας του ιστορικού ΑΟΟ στο τοπικό πρωτάθλημα).

Γιώργος Πανταζίδης

Share it