Search

Με Τοροσίδη και Ξενιτίδη η Ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού ενόψει Europa League!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την Ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού ενόψει των αγώνων με την Αρσέναλ για τους “32” του Europa League (20 και 27 Φεβρουαρίου), η οποία περιλαμβάνει αφενός τρεις αλλαγές και αφετέρου τους δύο Ξανθιώτες, Βασίλη Τοροσίδη και Γιώργο Ξενιτίδη, με τον δεύτερο να συγκαταλέγεται στην List B.

Στη διάθεση του Πορτογάλου κόουτς θα βρίσκονται πλέον οι Κώστας Φορτούνης και Ουσεϊνού Μπα, οι οποίοι πήραν ουσιαστικά τις θέσεις των Ποντένσε, Μεριά και Γκερέρο που αποχώρησαν.

Εκτός παρέμειναν Χριστοδουλόπουλος και Μπρούνο, όπως επίσης και οι νεοαποκτηθέντες Καφού, Μορ και Χασάν, ενώ να τονίσουμε η συγκεκριμένη λίστα δεν ενδέχεται αλλαγές μέχρι και το τέλος του φετινού Ευρωπαϊκού ταξιδιού των ερυθρολεύκων.

Μεγάλος άτυχος ο Χιλάλ Σουντανί ο οποίος αν και δηλώθηκε κανονικά στη λίστα, όταν αυτή κατατέθηκε, δεν θα δώσει το παρόν αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ενώ δεν είναι δυνατή και η αντικατάστασή του.

Αναλυτικά:

Λίστα Α

Αλέν, Μπα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Λοβέρα, Σα, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, (Σουντανί), Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Λίστα Β

Μπουλάρι, Φέκκας, Καραργύρης, Λιάτσος, Μαρτίνης, Νικόλης, Σουρλής, Ξενιτίδης.

Share it