Search

Μαθηματικές οι ελπίδες της “αυτοκαταστροφικής” Ξάνθης για την εξάδα! Το μενού των διεκδικητών δύο στροφές πριν το φινάλε

Ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία πέταξε στα “σκουπίδια” η Ξάνθη που κόλλησε το μηδέν με την Λαμία και ήδη να την πιάνει στους 29 ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά και τον ΟΦΗ να επικρατεί του Ατρόμητου και να μένει μόνος έκτος.

Πλέον η ομάδα της Κρήτης είναι σαφές πως έχει τον πρώτο λόγο έχοντας ένα θεωρητικά “εύκολο” ματς την τελευταία αγωνιστική με την Λαμία στο Ηράκλειο ενώ το μεγάλο στοίχημα για τους Κρητικούς είναι αν μπορούν να πάρουν κάτι θετικό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, με τον ΟΦΗ να βολεύεται ενδεχομένως και με ισοπαλία σε περίπτωση ήττας ενός εκ των δύο τελευταίων αγώνων Ξάνθης και Αστέρα.

Η ομάδα της Τρίπολης με τον Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο έχει κάνει τρομερό ντεμαράζ και έφτασε στους 29 βαθμούς και σοβαρές ελπίδες εξάδας μια και έχει το πιο βατό πρόγραμμα. Μια και οι Αρκάδες την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό που εξασφάλισε θέση στην εξάδα και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με την Λάρισα που με τους 26 που έχει δεν φαίνεται πως έχει ελπίδες, έτσι αν μη τι άλλο η ομάδα του Αστέρα έχει δύο ματς απο τα οποία έχει σοβαρές ελπίδες ακόμα και για το 2/2.

Η Ξάνθη μετά την “αυτοκτονία” στη Νέα Σμύρνη έβγαλε τάσεις αυτοχειρίας και με την Λαμία με το δεύτερο 0-0 να μοιάζει απαγορευτικό, αν και οι Ξανθιώτες έχουν μαθηματικές ακόμα ελπίδες. Βέβαια ο ΑΟΞ για να ελπίζει πρέπει να κάνει υπέρβαση καθώς ακόμη και ένα μεγάλο διπλό στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο μπορεί να μην είναι αρκετό καθώς θα πρέπει να κερδίσει και τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική.

Πολυ αρνητικό επίσης για την Ξάνθη το γεγονός πως δεν ευνοείται σε καμία ισοβαθμία με ΟΦΗ και Αστέρα οπότε είναι σαφές πως θα πρέπει να κάνει καλύτερα αποτελέσματα απο τους δύο βασικούς αντιπάλους της Τυπικές οι ελπίδες των Ατρόμητου, Λάρισας, Λαμίας και Βόλου που ήδη θα πρέπει να σκέφτονται τα play out καθώς για να ελπίζουν θα πρέπει πέρα απο το δικό τους 2/2 οι τρεις που προπορεύονται να μην κερδίσουν κανένα ματς.

Αναλυτικά το μενού των “μονομάχων”, στην παρένθεση οι βαθμοί των ομάδων αλλά και σε ποιο γήπεδο θα δώσουν τα εναπομείναντα ματς:

ΟΦΗ(31): ΑΕΚ (εκτός), Λαμία(εντός)

Αστέρας Τρίπολης(29): Παναθηναϊκό(εντός), Λάρισα(εκτός)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(29): Ατρόμητο(εκτός), ΠΑΟΚ(εντός)

Ατρόμητος(26): Ξάνθη(εντός), Άρη(εκτός)

Λάρισα(26): Βόλο(εκτός), Αστ. Τρίπολης(εντός)

Λαμία(26): Άρη(εντός), ΟΦΗ(εκτός)

Βόλος(26): Λάρισα(εντός), Παναθηναϊκό(εκτός)

Share it