Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την 18η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (14:30 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της  18ης στροφής συνεχίζεται η δράση της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης με σημαντικά παιχνίδια τόσο στην μάχη του τίτλου όσο και στην παραμονή

OΦίλιππος Δροσερού θέλει να μείνει στο κυνήγι της Θαλασσιάς, που παίρνει νίκη άνευ αγώνα, πριν το μεταξύ τους ντέρμπι έχοντας όμως δύσκολη έξοδο στο ΔΑΚ κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης. Η φορμαρισμένη και τρίτη στην βαθμολογία Βιστωνίδα υποδέχεται τον Άτλα Σελίνου, ενώ ο Απόλλων Ξάνθης μετά την μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο δοκιμάζεται στην έδρα του νεανικού Εχίνου.

Στον Πετεινό ο Άρης θέλει να σκαρφαλώσει και άλλο στην βαθμολογία έχοντας όμως δύσκολο ματς καθώς θα υποδεχτεί τον Παύλο Μελά που ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει στην μάχη της παραμονής, ενώ “εξάποντης” σημασίας είναι το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ερμή στην Διομήδεια. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής η Ελπίδα κέρδισε στην Γενησέα την Κεντητή με 2-0

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 14:30 όταν και δοθεί η σέντρα:

Ελπίδα Γενησέας – Κεντητή   2-0(Ζάικος, Φεϊμή Ιλκέρ)

Κυριακή 16/2, Ώρα 14:30

Εχίνος Σπορ – Απόλλων Ξάνθης  (Δανδανόπουλος, Τσίκας, Τσιτσής)

ΑΟ Βιστωνίδας – Άτλας Σελίνου  (Ζαφειρίου, Ιωαννίδης, Ταρινίδης)

Ασπίδα Ξάνθης – Φίλιππος Δροσερού  (Δρακίδης, Σπάρταλης, Εμίν Κεχαγιά)

Απόλλων Διομηδείας – Ερμής Μάνδρας  (Κοτινούδης, Βαμβακίδης, Χρυσέλης Απ.)

Άρης Πετεινού – Π. Μελάς Κουτσού  (Ουζουνίδης, Οτουζμπίρ, Παπαδόπουλος)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it