Search

LIVE: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 20ης αγ. στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Κυρίες και κύριοι Καλησπέρα!

Όπως κάθε αγωνιστική, έτσι και στη σημερινή 20η του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη των αναμετρήσεων των ομάδων της Θράκης, αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου άμεσα και έγκυρα μέσα απ’ το blog του SportsAddict.gr. 

Αναλυτικά το μενού της αγωνιστικής:

Γήπεδο Γενησέας: Ηρακλής Ζυγού – Απόλλων Παραλιμνίου

Διαιτητής: Θανάσης Λάπατας (Θράκης)

Βοηθοί: Καρακασίδης, Δανδανίδης (Θράκης)

Γήπεδο Δράμας: Πανδραμαϊκός – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Σαφούρης (Σερρών)

Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Ναζιρόπουλος (Έβρου)

Γήπεδο Κιλκίς: Κιλκισιακός – Άρης Αβάτου

Διαιτητής: Βασίλης Χορόζογλου (Δράμας)

Βοηθοί: Οικονομίδης, Παστιάδης (Δράμας)

Γήπεδο Ποτού Θάσου: Δόξα Θεολόγου – Αετός Ορφανού

Διαιτητής: Αναστάσιος Τσιλίκας (Καβάλας)

Βοηθοί: Δεδονάκης, Ζαχαριάς (Καβάλας)

Γήπεδο ΕΠΣ Σερρών: Δόξα Κάτω Καμήλας – Νέστος Χρυσούπολης

Διαιτητής: Γιώργος Τακίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Ζιγκερίδης, Ιωαννίδης (Κιλκίς)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Θόδωρος Γιαπουτζής (Ξάνθης)

Βοηθοί: Κηλικιώτης, Σαββόγλου (Ξάνθης)

Ρεπό: Ένωση Αλεξανδρούπολης

14:15 Σε περίπου 45 λεπτά ρίχνονται στη μάχη της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου οι ομάδες της Θράκης, με την ελπίδα να αποσπάσουν τα θετικά αποτελέσματα που χρειάζονται στην μάχη της παραμονής. Ο νεανικός Ηρακλής Ζυγού υποδέχεται τον Απόλλων Παραλιμνίου με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά από την τελευταία θέση. Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Ορφέας Ξάνθης απέναντι στον Πανδραμαϊκό, όπου η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή, με θετικό αποτέλεσμα, βγαίνει μετά από πολύ καιρό από την επικίνδυνη ζώνη. Στο Κιλκίς δοκιμάζεται ο Άρης Αβάτου με μοναδικό στόχο τη νίκη με την οποία θα μεγαλώσει την απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις και θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του. Ρεπό έχει η Ένωση Αλεξανδρούπολης.

14:20 Θυμηθείτε εδώ το pre-game της 20ης αγωνιστικής με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις σημερινές αναμετρήσεις!

14:29 Περίπου μισή ώρα απομένει για την έναρξη των αναμετρήσεων. Σ’ αυτό το σημείο πάμε να δούμε τις συνθέσεις των ομάδων στα παιχνίδια με Θρακιώτικο ενδιαφέρον.

14:30 Ξεκινάμε από το γήπεδο της Γεννησέας εκεί όπου οι δύο προπονητές επέλεξαν τους:

Ηρακλής Ζυγού (Δημητριάδης): Μανιάς, Τενεκές, Τιφτίκης, Κριεζής, Κιομουρτζής, Ψαρόπουλος, Βαφειάδης, Πιλτικάκης, Δογανίδης, Δημητριάδης, Κωφίδης Κ.

Αναπληρωματικοί: Μολώνης, Ανδρέου, Ευθυμιάδης, Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Κωφίδης Στ., Πανταζίδης, Πανέρης.

Απόλλων Παραλιμνίου: Μαδένης, Λιάρας, Παπαδόπουλος, Κουτζαβασίλης, Κούτλας, Τζαμπέγια, Πεκρής, Γιαννόπουλος, Γαϊδαρτζής, Νλουντουλού, Νικολαΐδης.

Αναπληρωματικοί: Παναγιωτόπουλος, Τάκας, Τοπάλ, Παπαδόπουλος Ε., Λοβέκιο, Καρυπίδης, Ηλιόπουλος.

14:40 Πάμε να δούμε τις εντεκάδες των δύο ομάδων στη Δράμα:

Πανδραμαϊκός: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Βασιλειάδης, Παυλίδης, Αχαλινόπουλος, Μπάμπαλης, Μπελμάνι, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

Αναπληρωματικοί: Βραμεντσάλης, Γεωργηεφένδης, Τσελέπης, Παγκάκης, Παπαγεωργίου, Λίπο, Αθανασιάδης.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Τορομανίδης, Χασάνογλου Φεϊζή, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Σουκρήογλου Σουκρή, Μελισσόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Ζυγκολάρι.

Αναπληρωματικοί: Τσέκος, Παπαδόπουλος, Καλλίδης, Γεωργιάδης, Χασανκήλ Χασάν, Κουκουρίγκος, Βρίγκος.

14:50 Ολοκληρώνουμε τον κύκλο των συνθέσεων με το ματς στο Κιλκίς, εκεί όπου οι δύο κόουτς θα ξεκινήσουν με τους:

Κιλκισιακός: Χατζηβασιλάκης, Τοπαλίδης Γ., Κουμαλάτσιος, Βόσδου, Σωνίτης, Καρασαββίδης, Κελεσίδης, Μαυροκεφαλίδης, Δημητριάδης, Βαταμίδης, Τοπαλίδης Δ.

Αναπληρωματικοί: Μυλωνάς, Φασουλάκος, Κυρίτσης, Πετράκης, Αλμπανίδης, Πεπεγιάννης, Κεσίδης.

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαππάς, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Λαφάρας, Χριστοφορίδης, Γκουτσίδης, Χασάν Μπουλούτ, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης.

Αναπληρωματικοί: Μουστάκης, Παπαδιώτης, Ζώτος, Τριαντάφυλλος, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Παυλίδης.

15:00 Σέντρα στα παιχνίδια!

15:12 ΓΚΟΟΟΟΟΛ στο Κιλκίς!

Στο 10′ ο Γκουτσίδης ανοίγει το σκορ για τον Άρη Αβάτου με σουτ απο πλάγια θέση μετά απο κόρνερ. Κιλκισιακός-Άρης Αβάτου 0-1.

15:14 ΓΚΟΛ στη Γεννησέα!

Στο 10′ ο Απόλλωνας κάνει το 0-1, μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Γιαννόπουλου, ο Κούτλας με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή. Ηρακλής Ζυγού-Απόλλων Παραλιμνίου 0-1.

15:16 ΓΚΟΟΟΟΟΛ στο Κιλκίς!

Στο 14′ ο Άρης Αβάτου κάνει το 0-2 με τον Γκουτσίδη να βρίσκει τον Πέτρο Σαρηγιαννίδη που με σουτ εκτός περιοχής σκοράρει και πάλι για τους Ξανθιώτες. Κιλκισιακός-Άρης Αβάτου 0-2.

15:22 Φτάσαμε στο 19ο λεπτό στη Δράμα, με το 0-0 να παραμένει ανάμεσα σε Πανδραμαϊκό και Ορφέα Ξάνθης. Από μια καλή στιγμή ως τώρα για τις δύο ομάδες, με τους Ξανθιώτες να απειλούν με τον Τορομανίδη που δεν κατάφερε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση.

15:23 ΓΚΟΟΟΟΟΛ στο Κιλκίς!

Στο 19′ η ομάδα του Αβάτου βγήκε ωραία στην επίθεση, ο Ζωσιμίδης βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Μπουνταγκίδη και αυτός με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, καθαρίζοντας από νωρίς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την υπόθεση νίκη για την ομάδα του. Κιλκισιακός-Άρης Αβάτου 0-3.

15:27 Στο 0-0 παραμένουν και όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις.

15:30 Αξίζει να αναφέρουμε πως πέραν από τα 3 γκολ που έχει ήδη πετύχει, ο Άρης Αβάτου έχει χάσει και δύο καλές στιγμές με Γκέκα και Μπουλούτ, έχοντας μπει στο ματς με το πόδι κολλημένο στο γκάζι.

15:43 Έχουν ανοίξει το σκορ ο Κεραυνός Πέρνης και η Δόξα Θεολόγου, με τους Μελισσόπουλο και Νιζάμη στο 36′ και το 38′ αντίστοιχα.

15:44 ΓΚΟΟΟΟΟΛ στο Κιλκίς!

Κάνει πάρτυ ο Άρης Αβάτου στο Κιλκίς, πετυχαίνοντας άλλο ένα τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζωσιμίδη στο 42′. Κιλκισιακός-Άρης Αβάτου 0-4.

15:48 Τέλος για το πρώτο μέρος στο Κιλκίς με τον Άρη Αβάτου, να έχει ουσιαστικά ήδη τους τρεις βαθμούς στο τσεπάκι του.

15:49 Ημίχρονο στη Δράμα, χωρίς κάτι άλλο αξιόλογο, με το ματς στο 0-0. Ωστόσο δεν έκλεισε με ιδανικό τρόπο το πρώτο μέρος για τον Ορφέα, με τον Ζυγκολάρι να δείχνει πως έχει τραυματιστεί σοβαρά. Αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, με τους Ξανθιώτες να προχωρούν στην πρώτη τους αναγκαστική αλλαγή.

15:50 Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος και στη Γεννησέα με το 0-1 να παραμένει. Παιχνίδι κέντρου από τις δύο ομάδες, ενώ δεν βοηθά τις προσπάθειες των παικτών και ο αέρας.

15:55 Τα αποτελέσματα του ημιχρόνου σε όλα τα ματς:

Ηρακλής Ζυγού – Απόλλων Παραλιμνίου 0-1 (10′ Κούτλας)

Πανδραμαϊκός – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Κιλκισιακός – Άρης Αβάτου 0-4 (10′ Γκουτσίδης, 14′ Σαρηγιαννίδης, 19′ Μπουνταγκίδης, 42′ Ζωσιμίδης)

Δόξα Θεολόγου – Αετός Ορφανού 1-0 (38′ Νιζάμης)

Δόξα Κάτω Καμήλας – Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Κεραυνός Πέρνης – Πανσερραϊκός 1-0 (36′ Μελισσόπουλος)

Ρεπό: Ένωση Αλεξανδρούπολης

16:04 Σέντρα για το δεύτερο μέρος σε όλα τα γήπεδα!

16:20 Αλλάζουν οι αριθμητικές ισορροπίες στη Γεννησέα! Μένουν με 10 οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Γαϊδαρτζή με απευθείας κόκκινη στο 63′.

16:22 ΓΚΟΟΟΟΟΛ στη Δράμα!

Στο 65′ ο Ορφέας ανοίγει το σκορ με το σουτ του Τορομανίδη. Πανδραμαϊκός-Ορφέας Ξάνθης 0-1.

16:30 Απειλεί με σουτ του Δημητριάδη ο Ηρακλής Ζυγού στο 75′, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

16:35 Ανοίγει το σκορ η Δόξα Κάτω Καμήλας στο 71′, ενώ ισοφαρίζει ο Αετός Ορφανού στο 72′ με τον Τσίλογλου.

16:42 ΓΚΟΟΟΟΟΛ στο Κιλκίς!

Πέμπτο τέρμα για τον Άρη Αβάτου, με τον Ψεμματά να βρίσκει με ψηλοκρεμαστή μπαλιά τον Γκέκα, ο οποίος νίκησε τον κίπερ του Κιλκισιακού στο 85′. Κιλκισιακός-Άρης Αβάτου 0-5.

16:43 Τρία γκολ μέσα σε οχτώ λεπτά πετυχαίνει ο Πανσερραϊκός και κάνει το 1-3 απέναντι στον Κεραυνό Πέρνης, τελειώνοντας τις όποιες ελπίδες του για θετικό αποτέλεσμα.

16:45 ΓΚΟΛ στη Γεννησέα!

Πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα ο Απόλλων Παραλιμνίου στο 89′ με τον Νλουντουλού, παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα. Ηρακλής Ζυγού-Απόλλων Παραλιμνίου 0-2.

16:50 Τέλος στη Γεννησέα, Ηρακλής Ζυγού-Απόλλων Παραλιμνίου 0-2.

16:51 Tελικό αποτέλεσμα στη Δράμα, Πανδραμαϊκός-Ορφέας Ξάνθης 0-1. Τεράστιο διπλό για τον Ορφέα που κάνει άλμα παραμονής!

16:52 Έληξε το ματς και στο Κιλκίς, Κιλκισιακός-Άρης Αβάτου 0-5.

16:55 Τέλος και σε όλα τα υπόλοιπα ματς.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, όπως διαμορφώνεται μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων!

Κυρίες και κύριοι σας ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε το SA για την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή σας!

Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:  

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Share it