Search

Σπουδαίο διπλό επί του Πανδραμαϊκού και άλμα παραμονής για τον Ορφέα Ξάνθης!

Με 0-1 επικράτησε ο Ορφέας Ξάνθης του Πανδραμαϊκού στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΘνικής.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή, κατάφερε να φύγει με το διπλό από μια πολύ δύσκολη έδρα και κόντρα στη τρίτη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, κάνοντας μεγάλο άλμα παραμονής στην κατηγορία, αφού πλέον κρατάει την τύχη στα..πόδια της!

Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια αξιόλογη τελική στο πρώτο μέρος. Από πλευράς Ορφέα ο Τορομανίδης ήταν αυτός, που αν και βρέθηκε απέναντι από τον Κιουμουρτζή, δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Το ημίχρονο δεν έκλεισε ιδανικά για τους Ξανθιώτες, που είδαν τον Ζυγκολάρι να τραυματίζεται σοβαρά λίγο πριν την ανάπαυλα και να αποχωρεί υποβασταζόμενος, στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή των φιλοξενούμενων.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στα αντίπαλα καρέ, με τον Τορομανίδη όμως με σουτ στο 65′ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και να χαρίζει εν τέλει το τρίποντο και την νίκη στους Ξανθιώτες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαφούρης της ΕΠΣ Σερρών που είχε για βοηθούς τους Αναστασιάδη(Σερρών) και Ναζιρόπουλο(Έβρου)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανδραμαϊκός: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Βασιλειάδης, Παυλίδης (59′ Γεωργηεφένδης), Αχαλινόπουλος, Μπάμπαλης (70′ Αθανασιάδης), Μπελμάνι, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Τορομανίδης (90′ Τσέκος), Χασάνογλου Φεϊζή, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Σουκρήογλου Σουκρή, Μελισσόπουλος (68′ Κουκουρίγκος), Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού (84′ Παπαδόπουλος), Ζυγκολάρι (30′ Βρίγκος).

Share it