Search

Πεντ-Άρης Αβάτου στο Κιλκίς με ειδική αφιέρωση και ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην παραμονή!

Με 0-5 επικράτησε ο Άρης Αβάτου του Κιλκισιακού στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Οι Ξανθιώτες μπήκαν στο ματς με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και με την εμφάνιση που πραγαμτοποίησαν κατάφεραν να κάνουν ακόμα πιο εύκολο το απόγευμα τους. Έτσι η ομάδα του κόουτς Ξανθόπουλου έφτασε στους 29 βαθμούς, απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την παραμονή στην κατηγορία, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εύκολα ή δύσκολα θα έρθει.

Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο 10′ με το πρώτο τέρμα του Γκουτσίδη με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Στο 14′ ο Κομοτηναίος χαφ από σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Σαρηγιαννίδης με σουτ έκανε το 0-2. Στο 19′ ο Ζωσιμίδης βρήκε τον Μπουνταγκίδη και εκείνος με νέο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ στο 42′ ο Ζωσιμίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 0-4.

Στο πρώτο μέρος μάλιστα  Άρης Αβάτου είχε να επιδείξει και δύο ακόμα ευκαιρίες με τους Γκέκα και Μπουλούτ. Όπως ήταν λογικό ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος έπεσε, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 85′, όταν ο Ψεμματάς βρήκε με ψηλοκρεμαστή μπαλιά τον Γκέκα και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή νίκη του Άρη Αβάτου αφιερώθηκαν στον πρόεδρο του συλλόγου Ηλία Κοτόπουλο, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλια του, με τους ποδοσφαιριστές του μετά το 0-1 να κατευθύνονται προς την κερκίδα δείχνοντας προς το μέρος του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου που είχε για βοηθούς τους Οικονομίδη και Παστιάδη της ΕΠΣ Δράμας

Κιλκισιακός: Χατζηβασιλάκης, Τοπαλίδης Γ., Κουμαλάτσιος (25′ Φασουλάκος), Βόσδου, Σωνίτης, Καρασαββίδης, Κελεσίδης, Μαυροκεφαλίδης (46′ Αλμπανίδης), Δημητριάδης (62′ Μυλωνάς), Βαταμίδης, Τοπαλίδης Δ (46′ Πεπεγιάννης).

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός (75′ Τριαντάφυλλος), Χατζηπαππάς, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Λαφάρας, Χριστοφορίδης, Γκουτσίδης, Χασάν Μπουλούτ (63′ Ζώτος), Γκέκας, Σαρηγιαννίδης (75′ Ψεμματάς), Ζωσιμίδης (50′ Μουστάκης).

Share it