Search

Δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και ηττήθηκε ο Ηρακλής Ζυγού!

Την ήττα με ο-2 από τον Απόλλων Παραλιμνίου γνώρισε ο Ηρακλής Ζυγού στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα του κόουτς Δημητριάδη, έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο μέρος, σε ένα ματς χωρίς πολλές κλασσικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στις αρχές του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, το νεανικό σύνολο των γηπεδούχων πάλεψε φιλότιμα για άλλο ένα ματς, όμως εν τέλει δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και μοιραία γνώρισε την ήττα που το διατήρησε ουραγό στη βαθμολογία.

Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ μόλις στο 10′ με την προβολή του Κούτλα μετά από κόρνερ του Γιαννόπουλου, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Ηρακλή να μην καταφέρνει να απειλήσει την εστία των Σερραίων. Στο 63′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 λόγω της αποβολής του Γαϊδαρτζή με απευθείας κόκκινη, με τον Ηρακλή να χάνει μια καλή ευκαιρία στο 75′ με ένα σουτ του Δημητριάδη που πέρασε άουτ. Το τελικό 0-2 σημείωσε ο Νλουντουλού στο 89′ έπειτα από ασίστ του Λοβέκιο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάπατας που είχε για βοηθούς τους Καρακασίδη και Δανδανίδη, όλοι τους από την ΕΠΣ Θράκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής Ζυγού (Δημητριάδης): Μανιάς, Τενεκές (72′ Κωφίδης Σ.), Τιφτίκης (55′ Ανδρέου), Κριεζής, Κιομουρτζής, Ψαρόπουλος (65′ Πανέρης), Βαφειάδης, Πιλτικάκης (60′ Μολώνης), Δογανίδης, Δημητριάδης, Κωφίδης Κ.

Απόλλων Παραλιμνίου: Μαδένης, Λιάρας, Παπαδόπουλος, Κουτζαβασίλης, Κούτλας, Τζαμπέγια, Πεκρής (87′ Τάκας), Γιαννόπουλος (75′ Λοβέκιο), Γαϊδαρτζής, Νλουντουλού (90′ Παναγιωτόπουλος), Νικολαΐδης (80′ Τοπάλ).

Share it