Search

Ήττα στην Καλαμαριά για την Ασπίδα Ξάνθης!

Αν και μπήκε αρκετά καλά στο ματς η Ασπίδα Ξάνθης δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απο την Καλαμαριά χάνοντας με 56-42 απο τον Απόλλωνα.

Τα κορίτσια του Νεδίμ Καρά Αχμέτ μπήκαν αρκετά καλά με την πρώτη περίοδο να βρίσκει της δύο ομάδες πολύ κλειστά, όμως η αστοχία της ξανθιώτικης ομάδας σε συνδυασμό βέβαια και με την ευστοχία των γηπεδούχων επέτρεψε στον Απόλλωνα να πάρει κεφάλι 10 πόντων το οποίο διατήρησε μέχρι το φιάλε του αγώνα καταφέρνοντας να το αυξήσει κιόλας για το τελικό 56-42.

Χαρακτηριστικό της αστοχίας της ξανθιώτικης ομάδας πως μόνο η Σουλιώτη κατάφερε να πιάσει διψήφιο αριθμό πόντων, με την γηπεδούχο ομάδα πάντως να παίρνει τη νίκη χάρις την απόδοση τριών παικτριών τους, με της Σιφναίου, Διαμαντίδου και Καϊμακτσή να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων

Διαιτητές: Τοπαλίδης-Γρηγοριάδης

Δεκάλεπτα: 20-16, 31-21, 39-29, 56-42

Απόλλων Καλαμαριάς (Καρακασίδου): Οικονόμου 4, Σιφναίου 12, Παλάνη 3(1), Φλώρου 4, Ιγγλέζου 2, Καλαντίδου 2, Διαμαντίδου 11, Καϊμακτσή 11, Μαϊδάτση, Ζηππίδου, Διαμαντοπούλου 7.

Ασπίδα Ξάνθης (Καρά Αχμέτ): Παυλάκη 5, Καραλίδου Σ. 6(1), Τσακίρη 7, Ευθυμίου, Μαμαλίγκατζη, Καραλή 2, Αντώνογλου 4, Πετρίδου, Σουλιώτη 10, Καρακώστα 4, Βαρελτζή 4.

Share it