Search

Προηγήθηκε κόντρα στον Ασκληπιό, αλλά δεν ήρθε ούτε σήμερα η πρώτη νίκη για Φοίνικα

Ο Φοίνικας αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά, δεν κατάφερε ούτε και σε αυτήν την αγωνιστική να γευτεί τη χαρά της νίκης και πλέον οι ελπίδες παραμονής στην Α2 γυναικών εξανεμίστηκαν.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από τον Ασκληπιό Τρικάλων με 1-3 σετ σε ένα παιχνίδι που είχε τη μορφή τελικού.

Οι αθλήτριες του Δημήτρη Τσουλκανάκη μπήκαν στο αγώνα αποφασισμένες και με εξαιρετικό παιχνίδι πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ, ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του πρώτου σετ και το κατέκτησαν με 25-19. Καθοριστικής σημασίας ήταν το δεύτερο, όπου έγινε μεγάλη μάχη. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και στα κρίσιμα σημεία ο Φοίνικας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ωστόσο, η ομάδα των Τρικάλων ήταν αυτή που όντας πιο ψύχραιμη και αποτελεσματική έφτασε πρώτη στον 25ο πόντο και ισοφάρισε σε 1-1 σετ.

Η συνέχεια για τον Φοίνικα ήταν αποκαρδιωτική. Με την απογοήτευση να κυριεύει τις αθλήτριές του επήλθε η κατάρρευση και τα επόμενα σετ έφτασαν σχετικά εύκολα στα χέρια του Ασκληπιού που κυριάρχησε σε όλους τους τομείς κατακτώντας τα με 14-25 και 18-25.

Πλέον και με 7 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, η υπόθεση παραμονή για τον Φοίνικα φαντάζει «βουνό».

Τα σετ: 25-19, 23-25, 14-25, 18-25.

Φοίνικας (Τσουλκανάκης): Φλωρίδου, Τζήλλα, Μπαϊράμογλου, Αθανασοπούλου, Χατζηχαραλάμπους, Ξανθή, λ- Πασπαλά, Παπαμαρκεζή (Αρχιμανδρίτη).

Ασκληπιός (Πλιάκα): Γερολυμάτου, Χατζηχριστοδούλου, Παναγιώτου, Καπέλου, Λάιου, Βουλγαράκη, λ- Ταρατόρα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Πανταζίδης

Share it