Search

Μάχη για μια θέση στα Play-Off της Α’ ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε Ορφέα και Δόξα!

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης και δύο ομάδες διεκδικούν την τελευταία θέση που οδηγεί στα play-off και στην αποφυγή των play-out και του υποβιβασμού.

Συγκεκριμένα ο Ορφέας Ξυλαγανής και η Δόξα Σώστη είναι οι δύο ομάδες που διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο με τον Ορφέα, που θέλει να επιστρέψει στα play-off μετά την περσινή του περιπέτεια, να έχει το πάνω χέρι και να κρατά την τύχη στα..πόδια του, την ώρα που η Δόξα θα πρέπει τόσο να μην “γκελάρει” όσο και να κάνει την υπέρβαση ή να περιμένει στραβοπάτημα του ανταγωνιστή της.

Τρεις στροφές πριν το φινάλε ο Ορφέας Ξυλαγανής βρίσκεται στην 5η θέση με 21 βαθμούς, ενώ η Δόξα Σώστη ακολουθεί με 19 και αν σκεφτεί κανείς πως αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν από δύο ματς με 2 από τους Big-4, τότε στον Ορφέα ίσως και να αρκεί η νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων.

Ωστόσο και οι δύο ομάδες τόσο παραδοσιακά, όσο και φέτος έχουν αποδείξει πως είναι ικανές να κόψουν βαθμούς από τους “μεγάλους”. Έτσι πολλά αναμένεται να κριθούν την τελευταία αγωνιστική, αφού πέραν από το κομβικό ματς του Ορφέα με την Αναγέννηση, η Δόξα θα υποδέχεται την ίδια ώρα την Ελπίδα Σαπών και με νίκη, αν θεωρητικά πάντα Δόξα και Ορφέα ηττηθούν στους αγώνες της 16ης αγωνιστικής και η Δόξα κερδίσει εκτός έδρας το Κόσμιο, θα κατακτά την 5η θέση.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν προφανώς σενάρια, καθώς σε ένα τοπικό Πρωτάθλημα, πόσο μάλλον στο φετινό της Α’ ΕΠΣ Θράκης, δεν χωρά το παραμικρό προγνωστικό!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο μονομάχων στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές:

Ορφέας Ξυλαγανής (5ος-21 βαθμοί)

16η αγωνιστική: Πανθρακικός-Ορφέας Ξυλαγανής

17η αγωνιστική: Ορφέας Ξυλαγανής-Ελπίδα Σαπών

18η αγωνιστική: Αναγέννηση Παγουρίων-Ορφέας Ξυλαγανής

Δόξα Σώστη (6η-19 βαθμοί)

16η αγωνιστική: Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη

17η αγωνιστική: ΠΑΟΚοσμίου-Δόξα Σώστη

18η αγωνιστική: Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών

Share it