Search

Photos: Διπλό με ανατροπή για την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων!

Με 1-3 επικράτησε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου της Αναγέννησης Παγουρίων στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Οι νεοφώτιστοι αν και πήγαν στην ανάπαυλα όντας πίσω στο σκορ, κατάφεραν στη συνέχεια και μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω της αποβολής του Καζαντζόγλου, να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη με 1-3 και να ξεφύγουν στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη το σύνολο του Δημήτρη Μπιλιλή, αν και πήρε το προβάδισμα σε ένα καίριο χρονικό σημείο του ματς, έμεινε και πάλι με άδεια χέρια, παραμένοντας ουραγό με μόλις έναν βαθμό.

Η ομάδα των Παγουρίων με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί αποδεικνύει πως αξίζει κάτι καλύτερο από τη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, περιμένοντας πλέον τη ψυχοφθόρο διαδικασία των Play-Out, όπου και θα διεκδικήσει την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία, για άλλη μια σεζόν.

Στα αγωνιστικά, οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ στο 45′ με το γκολ του Σαλήμ Νασουφτσάν. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 68′ με τον Παναγιωτίδη σε 1-1, ενώ πήραν κεφάλι στο σκορ στο 75′ με το τέρμα του Παπαδόπουλου Κ., ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, που πανηγυρίστηκε έξαλα. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Ιγνατιάδης, δέκα λεπτά πριν το τέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τομαράς που είχε για βοηθούς τους Χαμαλίδη και Δόδογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγέννηση Παγουρίων (Μπιλιλής): Πεγειώτης, Χαντζόγλου, Μυτηλιναίος, Βουρλούμης, Γιαννακόπουλος, Μπρέγιαννης, Σαλήμ Νασουφτσάν, Ταχόπουλος, Στυλιανίδης, Κουβεργιανός, Τζωρτζάκης.

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου (Παπαδόπουλος Θ.): Χρόνης, Παπαδόπουλος Κ., Αλεξίου, Καμενίδης, Ιγνατιάδης, Καζαντζόγλου, Παγκοζίδης Η. (Παπαδόπουλος Κ.), Ξενοδοχίδης Γ., Παναγιωτίδης, Ζώχιος, Ζήσης.

Share it