Search

Πήρε φόρα η Βιστωνίδα που κέρδισε και στον Πετεινό και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Α’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Σε “δαιμονιώδη” φόρμα βρίσκεται η Βιστωνίδα που πέτυχε μεγάλη νίκη στον Πετεινό επί του Άρη με 3-1 και πήρε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου αν και βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ κατάφερε με πρωταγωνιστή τον Σταύρο Παρσαντανιάν, που για δεύτερο συνεχόμενο ματς σκόρερ δύο γκολ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φτάσει σε μια πολύ μεγάλη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με τον Άρη.

Το παιχνίδι απο τα πρώτα του κιόλας λεπτά είχε εξαιρετικό ρυθμό με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 30′ η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Τυριακή, με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα. Αφού όμως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν το έκαναν οι φιλοξενούμενοι που στο 42′ έφεραν το ματς στα ίσια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παρσαντανιάν.

Στο δεύτερο μέρος η Βιστωνίδα μπήκε πολύ δυνατά και στο 54′ πήρε κεφάλι στο σκορ χάρις σε τέρμα του Αγγελάκη που πέρασε λίγο νωρίτερα στο ματς, ενώ δύο λεπτά αργότερο ο Σταύρος Παρσαντανιάν με ένα φοβερό τέρμα με σουτ απο το κέντρο του γηπέδου(!) αιφνιδίασε τον Γιουνούζογλου κάνοντας το 3-1. Απο εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν πάνω-κάτω με καλές στιγμές και για δύο ομάδες, με  της σημαντικότερες πάντως να ανήκουν στην Βιστωνίδα που απείλησε  στο 70′ με σουτ του Ευθυμιάδη ενώ στο 81′ ο Γιουνούζογλου σταμάτησε τον Ευθυμιάδη απο πλεονεκτική θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Βαμβακίδη και Ταρινίδη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Τ. Νεοφυτίδης): Γιουνούζογλου, Σεριφογλου, Ρέβης, Δαηλίδης(72′ Καμπουρίδης), Θεοδωρίδης, Φλώρος, Γκασιμπαγιαζίδης(85′ Ξενιτίδης), Πουτακίδης, Τυριάκης(77′ Μακρής), Μαλαδένης, Τουρατζίδης

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Ν. Ανθόπουλος): Αραμπατζής Π., Τοπούζογλου, Χαϊτίδης, Τζεβελέκης Ζ., Μπαϊρακταρίδης, Δέλτσος, Τζεβελέκης Φ.(63′ Ευθυμιάδης), Μαμαλίγκατζης, Παπάζογλου(46′ Αγγελάκης), Παρσαντανιάν(80′ Καμπερόπουλος), Αραμπατζής Δ.(66′ Μαρτζακλής)

Share it