Search

Photos: Με ξεχωριστές βραβεύσεις και οικογενειακό κλίμα η κοπή βασιλόπιτας του Ορφέα Ξάνθης

Σε γιορτινή και οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψε το βράδυ της Τετάρτης την βασιλόπιτα του ο Ορφέας Ξάνθης στο εστιατόριο του Le Chalet παρουσία πλήθος κόσμου.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι ιθύνοντες του συλλόγου για τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας αλλά και της Ακαδημίας, όπως και πλήθος επισήμων αλλά και πολλοί παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας που έδειξαν πως δεν ξεχνούν και τιμουν την φανέλα του ιστορικού σωματείου που αγωνίστηκαν. Όπως είναι λογικό οι περισσότερες κουβέντες ήταν γύρω απο  την πορεία του συλλόγου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ για ακόμη μια φορά επιβαιβεώθηκαν οι άριστες σχέσεις του Ορφέα με τον μεγάλο σύλλογο της Θράκης τον ΑΟ Ξάνθης.

ΠηΤόσο απο την μαζική εκπροσώπηση της ΠΑΕ με τον Πρόεδρο Άρη Πιαλόγλου, τον Τιμ Μάνατζερ Κώστα Τσαλίκη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκο Μαλαδένη και τον φροντιστή της ομάδας Χουσείν Τσιτάκ. ενώ ειδική μνεία έγινε και απο τον Μπάμπη Χατζημεστή στον “ευεργέτη” όπως ανέφερε του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο.

Την εκδήλωση προλόγισε η ψυχή του Ορφέα Μπάμπης Χατζημεστής, ενώ ακολούθησε χαιρετισμός του Προέδρου της ομάδας Χρήστου Μουρτζάνου. Να σημειώσουμε πως την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και η τέως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δέσποινα Παρτσαλίδου.

Αμέσως μετά την κοπή της βασιλόπιτας η ομάδα του Ορφέα τίμησε τρία πρόσωπα με διαφορετική αλλά σημαντική προσφορά στον σύλλογο. Αρχικά τιμήθηκε ο επι πολλά χρόνια γιατρός της ομάδας και φίλος του Ορφέα, Ιπποκράτης Καμαρίδης που πέρα απο την τιμητική πλακέτα που παρέλαβε απο τα χέρια του Προέδρου του ΑΟΞ Άρη Πιαλόγλου, ο σύλλογος του χάρισε και μια μπάλα. Με τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ξάνθης να ευχαριστεί τον Μπάμπη Χατζημεστή για όσα έχει κάνει όχι μόνο για τον Ορφέα αλλά για το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο γενικά.

Ακολούθησε η βράβευση δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν για πολλά χρόνια στον σύλλογο με μεγάλη προσφορά και το καλοκαίρι αποχαιρέτησαν την ομάδα αμφότεροι για να επιστρέψουν στις ομάδες του χωριού τους, ο Γιάννης Καραγκιόζης για τον Ερμή Μάνδρας και ο Τουγιάλ Μουμίνογλου για τον Φίλιππο Δροσερού. Για την βράβευση των δύο πρώην παικτών του Ορφέα στο βήμα ανέβηκε σύσσωμο το Ανδρικό τμήμα με τους αρχηγούς της ομάδας Λάζαρο Μαυρόπουλο και Βασίλη Καραγκιόζη να δίνουν την τιμητική πλακέτα και απο μια φανέλα της ομάδας στα δύο τιμώμενα πρόσωπα για να ακολουθήσει η μεγάλη ομαδική φωτογραφία.

Λίγο πριν κλείσει η πολύ όμορφη εκδήλωση του Ορφέα στο βήμα ανέβηκαν οι τυχεροί της βραδιάς: Σουκρήογλου(Κ6-Κ8), Δασκαλόπουλος(Κ10), Σουλεϊμάν(Κ12), Εμπλιούκ(Κ14), Βρίγκος(Κ16) που κέρδισαν απο μια μπάλα αλλά και μια φανέλα της ΠΑΕ Ξάνθη προσφορά του ΑΟΞ, ενώ για την Ανδρική ομάδα τυχερός της βραδιάς ήταν ο Βασίλης Καραγκιόζης που κέρδισε αθλητικό υλικό, ξεχωριστή στιγμή και η φωτογραφία με τον άνθρωπο που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας του συλλόγου Μάκη Μπογιατζίδη

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it