Search

Σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τα πρώτα εισιτήρια των Ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι πρώτες δύο ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στα Ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι, αν και με το τέλος του πρώτου μέρους είδαν το περσινό τους εφιάλτη με την Λαμία, να ξαναζωντανεύει, κατάφεραν στο δεύτερο μέρος, χάρις στον φοβερό για άλλο ένα ματς Ματιέ Βαλμπουενά να φτάσουν στην ανατροπή και την νίκη, με 3-2 τελικά. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 44′ με τον Αντέτζο, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 με ένα ακόμα, συνεχόμενο, τέρμα του Αχμέντ Χασάν στο 60′, ενώ έφτασε στο 3-1 με τις δύο κεφαλιές του Σισέ στο 72′ και το 77′, για να μειώσε ο Βιγιάλμπα στο 90′ για το τελικό 3-2, για τη Λαμία που ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ρόμανιτς με δεύτερη κίτρινη.

Έτσι η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέραν της διαχείρησης του αποκλεισμού της μετά από ένα δύσκολο ματς και των απουσιών του Μπεχαράνο και του Βάντερσον, θα έχει και αυτή του Σέρβου εξτρέμ της στο Κυριακάτικο σημαντικό παιχνίδι με τον ΑΟΞ στα Πηγάδια.

Στον άλλο προημιτελικό που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο ΠΑΟΚ επικρατώντας και δεύτερη φορά του Παναθηναϊκού, έκλεισε για άλλη μια χρονιά θέση στα Ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Θεσσαλονικείς, γνωρίζοντας πως το τριφύλλι θα κυνηγήσει από νωρίς το γρήγορο τέρμα που θα του έδινε ψυχολογία, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και να παγώσουν το ΟΑΚΑ, με το τέρμα του Σφιντέρσκι στο 11′, το οποίο ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης, που ουσιαστικά έχασε το ενδιαφέρον της από νωρίς.

Οι επαναληπτικοί της φάσης των “8” συνεχίζονται αύριο στο Περιστέρι, με το Ατρόμητος-Άρης στη ρεβάνς του 0-0, ενώ ολοκληρώνονται την Τετάρτη 19/2 στις 18:15 με το ΑΕΚ-Παναιτωλικός, στη ρεβάνς του 1-1 του Αγρινίου.

Share it