Search

Με 2 χρυσά μετάλλια επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη ο Αγ. Γεώργιος Διδ/χου!

Ο Σύλλογος ξεκίνησε με …το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές του δραστηριότητες για το 2020, καθώς και οι δύο αθλητές, που συμμετείχαν στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Α/Γ, Ε/Ν, Π/Κ 2020 της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδας (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη, κατάφεραν ν’ ανεβούν στο ψηλότερο βάθρο της κορυφής, κατακτώντας 1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο.

Συγκεκριμένα η ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗ Γεωργία (Κορασίδων) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο κάνοντας τρείς (03) δυνατούς αγώνες (13-0 και 7-1 τα σκόρ) και κέρδισε στον τελικό 12-7, με ανατροπή του σκόρ στα τελευταία δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς έχανε με 7-3.

Η ΚΑΠΟΥΚΡΑΝΙΔΗ Χριστίνα (Νεανίδων) κάνοντας καταπληκτικές εμφανίσεις (ο πρώτος αγώνας έληξε με διαφορά πόντων 21-0, ο δεύτερος με τεχνικό νόκ-αουτ και ενώ το σκόρ ήταν 19-0) έφθασε στον τελικό και μετά από ένα δυνατό αγώνα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Το ΔΣ εκφράζει τα συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιτυχίες τους και στην προπονήτριά τους ΠΑΠΑΔΑΚΗ Δάφνη για την πολύ καλή δουλειά που κάνει.

Share it