Search

Με ξανθιώτικο τέρμα πήρε την πρόκριση στα ημιτελικα του Κυπέλλου Καβάλας ο Νέστος Χρυσούπολης!

Ο Νέστος Χρυσούπολης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Αετό Ορφανού στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, με την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη μάλιστα να βγάζει εκτός διοργάνωσης την κάτοχο του τίτλου.

Η ομάδα του Αετού κατάφερε να προηγηθεί με τέρμα του Σαλπιγγίδη στο 9′ όμως η ομάδα της Χρυσούπολης ισοφάρισε με τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο στο 26′. Για να έρθει η ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος με τέρμα του ξανθιώτη μεσοεπιθετικού Οδυσσέα Γεωργιάδη.

Να σημειώσουμε  πως για την ομάδα του ξανθιώτη τεχνικού Κυριάκου Κετσιεμενίδη που μάλιστα στερήθηκε τις υπηρεσίες του Βασίλη Δόντσου αγωνίστηκαν οι ξανθιώτες Μανώλης Δεμένικος, Ντενίζ Μπαϊκαρά, Βασίλης Λαζαρίδης, Οδυσσέας Γεωργιάδης αλλά και ο Κομοτηναίος Γιώργος Τζατζανάς.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, το  ντέρμπι της Θάσου κέρδισε η Αναγέννηση Λιμεναρίων που επικράτησε με 2-0 της Δόξα Θεολόγου με δύο γκολ του Δούμπλατζη. Ενώ το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος κέρδισε με 2-0 τον Ηρακλή Καβάλας με δύο τέρματα του Ότσο.

Έτσι στα ημιτελικά ο Νέστος θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Θάσου, ενώ το Βυζάντιο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Κεραυνός Πέρνης – Βύρωνας Καβάλας

Photo Credit: Λάσκαρης Τσούτσας

Share it