Search

Βραβεύτηκαν από τον Δήμο Κομοτηνής οι παλαιστές του ΑΣ Δημοκρίτειο!

Τον προπονητή, καθώς και τους διακριθέντες αθλητές και τις διακριθείσες αθλήτριες του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης Ανδρών-Γυναικών 2020 βράβευσε το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γιάννης Γκαράνης.

Έτσι βραβεύτηκαν οι αθλητές Αθηνά Γιαγτζόγλου, που πήρε το χρυσό στα 50 κιλά, η Μαρία Νταμοτσίδου, που πήρε το χρυσό στα 65 κιλά, ο Ιβάν Βίννικ που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 65 κιλά, ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης που έλαβε το χάλκινο μετάλλιο στα 79 κιλά και ο Ιμπίς Νιαζή που έλαβε το χρυσό στα 125 κιλά, καθώς και ο Αντόν Νταβγκαπόλοφ που πάλεψε στα 79 κιλά.

Μάλιστα η ομάδα κέρδισε την 2η ομαδική θέση στις γυναίκες και την 3η ομαδική θέση στους άνδρες.

Επίσης βραβεύτηκε και ο προπονητής των παιδιών κ. Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα τα πήγε πάρα πολύ καλά, και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκαράνη για τη βράβευση. «Το άθλημα μας είναι δύσκολο, και για να φτάσεις ψηλά χρειάζεται χαρακτήρα, πίστη στον εαυτό σου, να πιστεύεις στον προπονητή που είναι δίπλα στου, και να κάνεις ό,τι χρειάζεται» ανέφερε.

Από την πλευρά του ο κ. Γκαράνης έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για τις νίκες τους και την προσπάθεια που κάνουν, τονίζοντας πως ο Δήμος δεν θα μπορούσε να είναι μακριά από τους αθλητές, όχι τόσο για την οικονομική στήριξη, αλλά για την ηθική στήριξη και την επιβράβευση που θέλουν αυτά τα παιδιά για την προσπάθειά τους. «Είμαστε εδώ, δίπλα στις αθλητικές ομάδες και τον αθλητισμό της πόλης κάθε φορά να επιβραβεύουμε τα παιδιά ώστε να τους δώσουμε ενέργεια» τόνισε ο δήμαρχος Κομοτηνής.

Πηγή: paratiritis-news.gr

Share it