Search

Με μεγάλη συμμετοχή οι ετήσιες εξετάσεις ζωνών της σχολής shinkyokushinkai Ξάνθης

Την Κυριακή(26/1) πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες εξετάσεις ζωνών οι οποίες διεξήχθησαν στο κλειστό γήπεδο της Ασπίδας στη Ξάνθη, λόγω του μεγάλου αριθμού μαθητών που είναι μέλη στη σχολή και πήραν μέρος στις εξετάσεις. 

120 μαθητές όλων των επιπέδων εξετάστηκαν για 5 περίπου ώρες δοκιμάζοντας τις αντοχές τους και φτάνοντας στα όρια τους για ακόμα μια φορά. Παρόντες ήταν και οι γονείς των παιδιών οι οποίοι παρατήρησαν την πρόοδο που έχουν κάνει τα παιδιά τους αλλά και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αυτή δοκιμασία. 

Ένας από τους λόγους που οι εξετάσεις διαρκούν τόσες πολλές ώρες είναι γιατί με αυτόν τον τρόπο, ο μαθητής μπορεί να φτάσει στα όρια του, και να τα ξεπεράσεις, παρατηρώντας πως αντιδρά σ αυτή τη συνθήκη και μαθαίνοντας ακόμα περισσότερα πράγματα για το χαρακτήρα τους. 

Ο προπονητής Γρηγόρης Παπαδόπουλος μετά το πέρας της διαδικασίας συνεχάρη όλους για την πειθαρχία και την αντοχή που έδειξαν κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας και ευχήθηκε σε όλους αλλά και στον καθένα ξεχωριστά να συνεχίσει να αγωνίζεται ώστε να βρει τον εαυτό τους μέσα από την ενασχόληση με την πολεμική τέχνη του shinkyokushinkai karate.  

Share it