Search

Photos: Κέρδισε το τοπικό ντέρμπυ με τον Ηρακλή Ζυγού και έπιασε την Ένωση στη ζώνη του υποβιβασμού ο Ορφέας Ξάνθης!

Με 1-0 επικράτησε ο Ορφέας Ξάνθης του Ηρακλή Ζυγού στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι που είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, κατάφεραν να φτάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη χωρίς να εντυπωσιάσουν το κοινό τους και να πιάσουν την Ένωση Αλεξανδρούπολης στους 21 βαθμούς στη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη ο Ηρακλής Ζυγού, πάλεψε για άλλο ένα ματς φιλότιμα, απέναντι στον συμπολίτη Ορφέα, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι και είναι πλέον ουραγός της βαθμολογίας.

Η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή του ματς ανήκε στους φιλοξενούμενους με το σουτ του Δογανίδη στο πρώτο λεπτό που πέρασε άουτ. Στο 15′ ο Ορφέας προσπάθησε να απειλήσει με το σουτ του Ζιγκολάρι που έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 26′ το πλασέ του Χασάνογλου Φεϊζή μετά το φάουλ του Τορομανίδη πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Καρά Τσατάι Ισμαήλ. Στο 34′ μετά από φάση διαρκείας ο Ψαρόπουλος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το σουτ του Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, όμως στο 38′ μετά από νέο σουτ του Τανζού και κακό υπολογισμό του Ισμαήλ, ο Ορφέας άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 55′ το σουτ του Τανζού πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 65′ ο Ισμαήλ πραγματοποίησε ωραία απόκρουση στο πλασέ του Καραγκιόζη μέσα από την περιοχή. Στο 74′ το σουτ του Φεϊζάλ μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο και στο 76′ ο Ρούφος μπλόκαρε το σουτ του Τιφτίκη, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά όλοι τους της ΕΠΣ Ξάνθης

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Τορομανίδης (74′ Τσέκος), Μακράκης, Χασάνογλου Φεϊζή, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Σουκρήογλου Σουκρή, Κουκουρίγκος (60′ Φεϊζάλ Μπουζίντι), Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού (86′ Παπαδόπουλος), Ζιγκολάρι (80′ Βουλγαρίδης).

Ηρακλής Ζυγού (Δημητριάδης): Καρά Τσατάι Ισμαήλ, Τενεκές (65′ Πανέρης), Μολώνης, Κριεζής, Κιουμουρτζής, Ψαρόπουλος (65′ Τιφτίκης), Βαφειάδης, Πιλτικάκης, Δογανίδης (80′ Μπουναρτζής), Δημητριάδης, Ανδρέου.

Share it