Search

Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΚ, νίκες για Ολυμπιακό & ΠΑΟΚ! Αποτελέσματα και βαθμολογία Super League

Με την ΑΕΚ να επικρατεί του Παναθηναϊκού στο Αθηναϊκό ντέρμπι και τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να συνεχίζουν με νίκες διεξήχθη, με μια εκκρεμότητα, η 23η αγωνιστική και η βαθμολογία της Super League 1 στην κορυφή δεν διαφοροποιήθηκε καθόλου.

 Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό με το γκολ του Σέρχιο Αραούχο και ουσιαστικά κλείδωσε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια.  Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Περιστέρι, επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου με γκολ του Χασάν στο 90+1′ και παρέμεινε στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε 4-0 τον ΟΦΗ χάρη στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στο ματς της Τούμπας και παρέμεινε σε απόσταση δυο βαθμών από την κορυφή και τους ερυθρόλευκους.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας έμεινε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη με τους Αρκάδες και τους Θεσσαλονικείς να μην κερδίζουν κάτι στην προσπάθειά τους να φτάσουν σε έκτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.  Ενώ θυμίζουμε πως η αγωνιστική άνοιξε το Σάββατο με Λαμία και Λάρισα να μένουν στο μηδέν. ενώ στη Νέα Σμύρνη η Ξάνθη κυριάρχισε αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει νίκη που θα την έφερνε μόνη έκτη με το 0-0 να φέρνει ισόβαθμους τους Θρακιώτες με τον ΟΦΗ. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Βόλο.

Πιο συγκεκριμένα:

Σάββατο 8/2

Πανιώνιος – Ξάνθη 0-0

Λαμία – ΑΕΛ  0-0

Κυριακή 9/2

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 1-1

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 4-0

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0

Δευτέρα 10/2

Παναιτωλικός – Βόλος 18:00

Share it