Search

Αυλαία πρώτου γύρου με νέα ισοπαλία για την Ροδόπη ’87!

Με την τέταρτη ισοπαλία σε εννέα ματς ολοκλήρωσε των πρώτο γύρο η Ροδόπη ’87 που αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στο ΔΑΚ Κομοτηνής με τον Κιλκισιακό.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με πολλές εκατέρωθεν στιγμές, το σκορ άνοιξε η Γαρυφαλλίδου για την Ροδόπη όμως η ομάδα του Κιλκίς ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, ενώ έχασε και πέναλτι, με την ομάδα της Κομοτηνής να καταφέρνει να αποφύγει την ήττα ισοφαρίζοντας με σκόρερ ξανά την Γαρυφαλλίδου.

Καλές στιγμές για την ομάδα της Κομοτηνής που ζήτησε και αυτή ένα πέναλτι χωρίς όμως να της δοθεί, είχαν οι Τσουκαλά, Γαρυφαλλίδου, Πολυδώρου αλλά και Κακόψητου που είδε την κίπερ του Κιλκισιακού να αποκρούει δύσκολα την απευθείας εκτέλεση κόρνερ της.

Πλέον η ομάδα της Κομοτηνής κατάφερε να φτάσει τους 4 βαθμούς και πλέον θα παίξει τα ρέστα της στο επόμενο παιχνίδι με τις Νεφέλες στην Κομοτηνή

Ροδόπη ’87: Κοκκίνη Αν., Κακόψητου, Θεόφιλου, Γιώρκα, Τσουκαλά, Χαρίση. Κοκκίνη Αθ., Σακκά. Γαρυφαλλίδου, Πολυδώρου, Καλαμπούκα. Έπαιξαν και οι Μπόζη και Ματοσιάν

 

Share it