Search

Αξιοπρεπής εμφάνιση αλλά ήττα για Ένωση από τον Πανσερραϊκό

Την ήττα με 1-0 από τον πρωτοπόρο και αήττητο Πανσερραϊκό γνώρισε η Ένωση Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Έβρου στάθηκε αξιοπρεπώς στις Σέρρες, είχε τις δικές της στιγμές για να σκοράρει αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Ορφέας Ξάνθης που επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του Ηρακλή Ζυγού, να την πιάνει στη βαθμολογία.

Οι Σερραίοι που είχαν τρία δοκάρια στο ματς, προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκούρτσα στο 30′. Η Ένωση πάλεψε για την ισοφάριση και έφτασε κοντά όταν στο 38′ ο Γκαβανόζης σούταρε έξω από την περιοχή αλλά ο Τέντζερης απέκρουσε σε κόρνερ. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Συνοδινός θα πραγματοποιήσει σωτήρια επέμβαση σε κεφαλιά του Γκούρτσα, ενώ στο 80′ ο Λααρίδης για την Ένωση θα απειλήσει, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει με υπερένταση στη συμβολή των δοκαριών.

Συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Α. Διγκόζης): Τέντζερης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καλί (66′ Μπάρδας), Γιανναράκης (41′ λ.τρ. Όμο), Τριανταφύλλου, Πτηνόπουλος (61′ Παπαβασιλείου), Ψάλτης, Γκούρτσας, Γεωργιάδης (87′ Διγκόζης Ν.), Κόντσι.

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ν. Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Μπαρμπαγιάννης (65′ Λαζαρίδης), Γκαϊδατζής, Μαλτέζος (33′ Μάζης), Καρακασίδης (55′ Καβατζικιώτης).

Photos Credits: Panserraikos Facebook

Share it