Search

Ανακοίνωση Κούγια για την κάρτα σε Μπέρτο με αιχμές κατά του…ΠΑΟΚ!

Αγωνιστική χωρίς ανακοίνωση Κούγια γίνεται ; κι όμως δεν γίνεται, με τον ιδιοκτήτη της Λάρισας να προχωρά στην “αγαπημένη” του ποια διαδικασία να βγάζει πάνω απο 3 ανακοινώσεις στην διάρκεια των αγώνων της ΑΕΛ.

Έτσι έπραξε και στο ματς με την Λαμία, με την τελευταία του έχει και αιχμές κατά του ΠΑΟΚ μέσω του πρώην διαιτητή και παράγοντα της ομάδας της Θεσσαλονίκης Μάλαμα Τεβεκέλη, με αφορμή την “σημαδεμένη” όπως χαρακτήρισε ο γνωστός ποινικολόγος κάρτα που δέχτηκε ο ξανθιώτης αμυντικός της ΑΕΛ, Μανώλης Μπέρτος που συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει απο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη αγωνιστική

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Εάν αυτό το εργαλείο, ο Τεβεκέλης, νομίζει ότι δεν καταλαβαίνουμε τι έκανε σήμερα, με τη σημαδεμένη κάρτα στον Μπέρτο στο πρώτο λεπτό, πλανάται πλάνην οικτράν.

Μπορεί το Σάββατο να παίζουμε χωρίς Μπέρτο, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος λόγω καρτών και Κάτσε, Ουάρντα, γιατί τηρούμε το λόγο μας, αλλά είμαστε η ΑΕΛ του ενός Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές μας για την υπέροχη εμφάνιση και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε.

Κάθε Κυριακή βλέπουμε το ίδιο έργο, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα να παίρνουν ανύπαρκτα πέναλτι κι εμάς να μη μας δίνουν ούτε τα κανονικά και να μας δίνουν σημαδεμένες κάρτες.

Ευχαριστούμε τη Λαμία για την υπέροχη φιλοξενία.

Υ.Γ. Δυστυχώς το σχέδιο Νάκα (έπεσε πολύ στεναχώρια στο facebook), ο οποίος θέλει να κάνει την ΑΕΛ Παναχαϊκή (αλήθεια τι κλάμα πέφτει στην Πάτρα με τους στοιχηματζήδες) συμπαριστάμενος με τους Αλβανούς της Λάρισας και του Αιγάλεω (όπως απεδείχθη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο) απέτυχε πλήρως.

Τζάμπα το ταξίδι των Αλβανών αλητών στη Λαμία, αφού ο ταξίαρχος κ. Μιχάλης Τάτσης και οι αστυνομικοί της Λαμίας τους περιποιήθηκαν καταλλήλως.

Σας μάθαμε κύριοι θεματοφύλακες και δεν σας βλέπουμε καθόλου.

Ελπίζουμε να έρθετε στη Γενική Συνέλευση μακιγιαρισμένοι για να μη φαίνεται η κιτρινίλα και η στεναχώρια.

Καλή συνέντευξη και κλάμα με τον πατερα του παικταρά, που έχει πάρει σβάρνα όλες τις ομάδες των στημένων, χωρίς να ντρέπεται καθόλου ο γονέας.”

Share it