Search

Pre Game: Στην δύσκολη έδρα του Παναθηναϊκού ο Εθνικός (12η αγωνιστική, 8/2, 17.00)

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 12η αγωνιστική σε αναμέτρηση που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των αθηναίων για επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. (12η αγωνιστική, Άγιος Θωμάς, Μαρούσι, 8/2, 17.00, Διαιτητής: Νικολόπουλος, Κυριοπούλου).

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό του από το κύπελλο στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα και στους τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι μετά από μία εξαντλητική εβδομάδα με δύο αγώνες στη Σύρο έχουν σαφώς πιο εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχει 26 βαθμούς στη βαθμολογία και θέλει τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας και ταυτόχρονα μπει δυναμικά στην τελική ευθεία για τον πρώτο τελικό με τους «ερυθρόλευκους» στο Ρέντη.

Ο Εθνικός δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης του ΤΑΑ είναι επιτυχία μόνο που καταφέρνει να κατέβει να αγωνιστεί στην Αθήνα λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν. Έτσι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα είναι μία ακόμα καλή εμπειρία για τους νεαρούς παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου.

Σε 34 αγώνες στην κατηγορία ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες με 26-8.

Share it