Search

Pre Game: Ξεχωρίζει το ντέρμπυ στα Αρχοντικά στη 15η στροφή της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict Καλημέρα σας!

Η ποδοσφαιρική δράση στην Ροδόπη συνεχίζεται σήμερα, με το SportsAddict να δηλώνει προφανώς και πάλι παρόν! Δέκατη πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο Ενωσιακό γήπεδο η Αναγέννηση Παγουρίων θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται ουσιαστικά πλέον για τα play-out. Στον Σώστη η Δόξα θα αντιμετωπίσει τον Αετό Μίσχου στο τοπικό ντέρμπυ, με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στο κυνήγι της 5ης θέσης.

Στην Ξυλαγανή ο Ορφέας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη προνομιούχο 5η θέση αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που μετά την ήττα από τον Πανθρακικό θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η πρωτοπόρος Δόξα Γρατινής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να έχει εύκολο απόγευμα στο Κόσμιο, ενώ στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής η Ελπίδα Σαπών θα κοντραριστεί με τον Πανθρακικό στα Αρχοντικά, σε ένα κρίσιμο ντέρμπυ ενόψει της συνέχειας και με βάση το πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογική κατάσταση.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Αναγέννηση Παγουρίων-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

Δόξα Σώστη-Αετός Μίσχου

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

ΠΑΟΚοσμίου-Δόξα Γρατινής

Ελπίδα Σαπών-Πανθρακικός

Share it