Search

Photos: Με αρκετές βραβεύσεις, εκλεκτούς καλεσμένους και πολύ χορό ο ετήσιος χορός και κοπή της βασιλόπιτας του ΑΠΟΞ

Παρουσία σύσσωμης της Ακαδημίας, του Ανδρικού τμήματος, γονέων αλλά και υψηλών προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής(7/2) στην αίθουσα εκδηλώσεων “Απόλλων” ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας του Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ξάνθης(Α.ΠΟ.Ξ)

Η ιστορική Ακαδημία επέλεξε στην φετινή της εκδήλωση να προχωρήσει σε πλήθος βραβεύσεων, τιμήθηκαν οι τρεις εκπρόσωποι της Ξάνθης στην Γ’ Εθνική, οι Βασίλισσες, ο δευτεραθλητής της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης Παύλος Μελάς Κουτσού αλλά και η ομάδα Παλαιμάχων του συλλόγου που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα Παλαιμάχων & Συλλόγων της Ένωσης.

Την πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση προλόγισε ο εκ των ιστορικών παραγόντων της ομάδας Δάνος Λεοντιάδης, που μαζί με τους έτερους Γιάννη Φουρλακίδη και Μιχάλη Καλφίδη αποτελούν τους ανθρώπους που οδηγούν όλα αυτά τα χρόνια τον σύλλογο και είναι και αυτοί που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της νέας φουρνιάς παραγόντων του συλλόγου, Γιώργο Καραγκιοζίδη και Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου που οδηγούν το σύλλογο σε νέα εποχή.

Μετά το καλωσόρισμα ο πάτερ Πέτρος έκοψε την βασιλόπιτα της ομάδας, για να ακολουθήσουν οι βραβεύσεις. Αρχικά στο βήμα κλήθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης για να απονείμει την πλακέτα στην ομάδα Παλαιμάχων του ΑΠΟΞ, την τιμητική πλακέτα παρέλαβαν ο ιστορικός προπονητής της Ακαδημίας Κώστας Νεοχωρίτης και ο εκ των αρχηγών της ομάδας Παλαιμάχων Παναγιώτης Καραγκιουλμέζης.

Ακολούθως τιμήθηκαν οι Βασίλισσες της Θράκης, με την αρχηγό Σεβαστή Μετοικίδου να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα απο τον τέως Δήμαρχο και νύν αρχηγό της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις των τριών εκπροσώπων του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου στην Γ’ Εθνική. Την πλακέτα για τον Ορφέα Ξάνθης παρέλαβε ο Μάκης Μπογιατζίδης απο τα χέρια του Υποψήφιου Δημάρχου και νυν Δημοτικού Συμβούλου Σάββα Μελισσόπουλο. Για τον Άρη Αβάτου ο Γιάννης Μπόσβελης απο τα χέρια του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Τριάντη, και για τον Ηρακλή Ζυγού ο Κυριάκος Κωφίδης απο τα χέρια του Αντιδημάρχου για θέματα Αθλητισμού στο Δήμο Ξάνθης Σουά Μπεκήρογλου. Τέλος ο αρχηγός του Παύλου Μελά Κουτσού Δημήτρης Θεοφυλάκης παρέλαβε απο τα χέρια της Δημοτικής Συμβούλου Ελισάβετ Παυλίδου την τιμητική πλακέτα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και ανόδου στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Καραγκιοζίδης και ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου παρέδωσαν δωροεπιταγές απο το κατάστημα Figli στους τυχερούς της βραδιάς. Απο την Ακαδημία τα φλουριά έτυχαν οι Χατζηανδρέου(Κ8), Παπαβασιλείου(Κ10), Καραμανώλης(Κ12), Ατά(Κ14) και απο την Ανδρική ομάδα ο Γκονζάλες. Ενώ ξεχωριστή στιγμή στην βραδιά αποτέλεσε η βράβευση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας Γιάννη Καλαϊτζή για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε αγώνες σκάκι

Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική, πολύ κέφι και χορό, με άπαντες να δίνουν ραντεβού για τη νέα χρονιά με τον σύλλογο να μένει πάντα πιστός στις αρχές και το μότο του “Στον ΑΠΟΞ χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο”

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΔΩ

http://

Share it