Search

Προγνωστικά με picks από 1.90, σκόρερ ως 4.50, διπλά για… τολμηρούς

Λαμία εναντίον Λάρισας στο «Αθανάσιος Διάκος». Και οι Φθοιωτοί έκαναν… rotation, λιγότερης έκτασης βέβαια από ό,τι ο Ολυμπιακός, στο 0-0 του Κυπέλλου της Τρίτης, η ρεβάνς διεξάγεται μεσοβδόμαδα. Χωρίς νίκη επί πέντε σερί αγωνιστικές η ομάδα του Ακη Μάντζιου, μια νίκη στα τελευταία δέκα ματς (1-4-5), ήτοι από… πέρυσι για την ΑΕΛ. 12-2-11 η συνολική τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας, 8-0-4 με γηπεδούχο τη Λαμία, στο 1-0-4 η αντίστοιχη για Ακη Μάντζιο και Μιχάλη Γρηγορίου.

Προ 20 ημερών η Αταλάντα είδε την πορεία της στο Coppa Italia να ανακόπτεται στη Φλωρεντία, χάνοντας με 2-1 από τη Φιορεντίνα και μένοντας εκτός συνέχειας του θεσμού. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μάλιστα, οι «μπεργκαμάνσκι» έχουν να νικήσουν στο «Αρτέμιο Φράνκι» από την 1η Φεβρουαρίου 1993 (!), 1-0 με γκολ του Κάρλο Περόνε τότε, έχοντας μάλιστα προπονητή τον Μαρτσέλο Λίπι. Για τους δε «βιόλα» έπαιζαν τότε οι Μπρίαν Λάουντρουπ, Στέφαν Εφενμπεργκ και Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Ωστόσο στο τέλος της σεζόν η Φιορεντίνα, μαζί με Ανκόνα και Πεσκάρα!

Στο 21-4-1 η συνολική παράδοση για Ατλέτικο και Γρανάδα στη Μαδρίτη, μόνο διπλό (με 2-0) τον Οκτώβριο του… 1959 και έκτοτε 1-7-20, πέντε σερί οι άσοι με γκολ 20-1! Βεβαίως, και ενώ η νίκη της Ατλέτικο δείχνει από τα καλύτερα προγνωστικά για σήμερα, το κλίμα είναι εκ διαμέτρου αντίστροφο με την παράδοση: η Ατλέτι και ηττήθηκε από τη Ρεάλ, και έπαιξε εκ νέου άθλια, η Γρανάδα, αφού υπέταξε την Εσπανιόλ, νίκησε 2-1 τη Βαλένθια την Τρίτη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας μεσοβδόμαδα την Αθλέτικ με πρώτο ματς στο Μπιλμπάο!

Η Φενέρμπαχτσε… έχυσε την καρδάρα στην Τραπεζούντα καίτοι προηγήθηκε από το 1ο λεπτό, ηττήθηκε 2-1 από την Τράμπζονσπορ και απώλεσε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Σίβασπορ. Υποδέχεται την Αλάνιασπορ η οποία στο 2-1 επί της Μαλάτιασπορ έκανε πέμπτη συνεχόμενη νίκη. Για την ομάδα του γνωστού μας Ερόλ Μπουλούτ (Πανιώνιος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ κλπ.), το σερί αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της στη SuperLig! Καλύτερο timing για να αγωνιστεί στο «Σουκρού Σαράτσογλου» δεν μπορούσε να βρει. Ειρήσθω εν παρόδω, ο γνώριμός μας Μπουλούτ φόρεσε τη φανέλα της Φενέρ το 1995-99.

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου

Share it