Search

Εκτός έδρας παιχνίδια σε Αθήνα και Αγρίνια για τα τμήματα Κ19 & Κ17 Ξάνθης!

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Superleague. Η Κ-15 έχει ρεπό αυτή την εβδομάδα, ενώ η Κ-19 και η Κ-17 έχουν εκτός έδρας αναμετρήσεις το Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή θα αντιμετωπίσει στις 11:00 στο γήπεδο Τραχώνων την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνιου για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 20 βαθμούς στην 10η θέση της βαθμολογίας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι η Ειρήνη Πιγγιου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους κ.κ. Ισσά – Βαξαβανέλη (ΕΠΣ Αθηνών).

Η Κ-17 της Ξάνθης για την 19η αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί στο αθλητικό κέντρο Emileon το Σάββατο (11:00) απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού. Οι γηπεδούχοι είναι την 5η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους, ενώ οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη στην 3η με 33 βαθμούς μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσοπλάκος με βοηθούς τους Γαλανόπουλο και Βασιλόπουλο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Share it