Search

«Πύρ και μανία» κατά του Ατρόμητου Ασπρονερίου η ΠΑΕ Ριζίων!

Τρίτο ημίχρονο φαίνεται πως έχει το ντέρμπι κορυφής του Βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου μεταξύ Ατρόμητου Ασπρονερίου και ΠΑΕ Ριζίων.

Τα Ρίζια με ανακοίνωση τους εκφράζουν τα παράπονα τους για την διαιτησία, αλλά δεν στέκονται εκεί, όσο στην συμπεριφορά των παικτών του Ασπρονερίου οι οποίοι όπως σημειώνουν θα έπρεπε να ντρέπονται για όσα έκαναν.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου αντιμετώπισε σε εκτός έδρας αγώνα τον Ατρόμητο Ασπρονερίου, με τελικό αποτέλεσμα 2-1 ήττα για την ομάδα μας. Ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει με πολλά παράπονα απο πλευράς διαιτησίας.

Παρόλα αυτά δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω με τους εν λόγω κυρίους. Αντίθετα θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες και τους προπονητές μας για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα!!! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας στήριξαν και έκαναν τους παίκτες μας να αισθάνονται οτι παίζανε στα Ρίζια.

Όσο για τους παίκτες του Ασπρονερίου, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα φτύνανε, βρίζανε, χτυπούσαν τους παίκτες μας και προκαλούσαν τους φιλάθλους μας με άσεμνες χειρονομίες ( μέχρι και τα γεννητικά τους όργανα δείχνανε σε γυναίκες και παιδιά), το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ΝΤΡΟΠΗ και έχει ο καιρός γυρίσματα κύριοι!!!

Εμείς απο την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε για την ομάδα μας και το καλό του εβρίτικου ποδοσφαίρου!!!

Δ.Σ Π.Α.Ε. ΡΙΖΙΩΝ»

Share it