Search

Με βράβευση Γιώργου Παράσχου η κοπή της βασιλόπιτας των προπονητών ΕΠΣ Καβάλας!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η εκδήλωση κοπής της πίτας του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Καβάλας, στο «Κουτούκι του Σαρρή». 

Το παρών έδωσε και ο προπονητής της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος που τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο έχοντας περάσει και απο τον πάγκο της Καβάλας. Την βράβευση έκανε ο Τάσος Τσαπανίδης, ενώ ο Καστοριανός τεχνικός αναφέρθηκε στο διάστημα που ήταν προπονητής στην Καβάλα τονίζοντας ότι ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της μεγάλης προπονητικής του  καριέρας

Απο εκεί και πέρα όπως αναφέρει ο Τάσος Πατσίδης στο proininews, ακόμη βραβεύτηκαν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Σωκράτης Παπαδόπουλος (την τιμητική πλακέτα την  παρέλαβε από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Ρουμελιώτη), για την προσφορά του στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Πάτσας για την προσφορά του στον ΑΟΚ αλλά και στις ομάδες που ήταν προπονητής (παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του συνδέσου προπονητών Νίκο Καραμπετάκη).

Ο Κώστας Κουγιουμτζόγλου για τη σπουδαία  δημοσιογραφική του δράση για πολλά χρόνια στα γήπεδα της Καβάλας (παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ Μωυσή Σπανίδη). Ο διαιτητής Δημήτρης Ψωμόπουλος που το περασμένο καλοκαίρι σ` έναν διαφορετικό ρόλο, αυτό του Ναυαγοσώστη βοήθησε άμεσα στη διάσωση συνανθρώπου σε παραλία των Αμμολόφων (παρέλαβα την τιμητική πλακέτα από τον πρώην πρόεδρο του συνδέσμου προπονητών Γιώργο Παντελίδη).

Share it